THREE GOLDEN BEAUTIES

THAT LONDON FEELING – EN LILLE STEMNINGSVIDEO

 photo london9_zpsltthvl1h.jpg photo london3_zpstf0ab83q.jpg photo lodon8_zpsbvikfiob.jpg photo london7_zpsxqehwk51.jpg photo lo_zpso3amljfl.jpg photo london4_zpsvbm1pcnc.jpg

Som vi fortale her, tilbragte vi sidste i weekend i en af vores absolutte yndlingsbyer – nemlig London. Det var en skøn tur, og noget af det bedste ved at besøge London er, at selvom man har været der flere gange før, så er der altid noget nyt at se. Det er som et rent ta’ selv bord af oplevelser, lækre butikker samt hyggelige og inspirerende områder. Det var Spies Rejser, der havde sendt os af sted på oplevelse med en agenda om at besøge og spotte gode loppemarkeder, lækre designbutikker, cafeer og restauranter som en del af deres “Spies Cityhack” kampagne. Et bedre tilbud kan man vist ikke ønske sig som boligblogger, hva? ;-) Vi tøvede i hvert fald ikke med at takke ja til opgaven! I alt har Spies sendt hele seks forskellige bloggere afsted ud for at hacke europæiske storbyer, og det er der kommet mange virkelig gode og inspirerende tips ud af, som I kan se og læse mere om her.

Vi er i skrivende stund ved at strikke en konkret London-guide sammen til jer, men indtil da får I lige en lille stemningsvideo fra vores tur :-)

Indlægget er sponsoreret af Spies Rejser

 

 

3 COMMENTS

 • Yay, bor i London og elsker at I (og alle andre) kan se hvor dejligt her er :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan vi hvert fald – hvor er du heldig at bo i så skøn en by! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Super fed og inspirerende blog! ved du evt. hvor man kan få sådan nogle rå aluminiums kasser som på det sidste billede? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THREE GOLDEN BEAUTIES