FEELING THE FALL

MIT NYE DRØMMESTED..

 photo dramzebra kopi_zpsqq9bmcyv.jpg
I dag skal det handle om madrasser og god søvnkomfort. Min gamle trekvart-seng hjemme fra teenageværelset er nemlig endelig blevet skiftet ud med en vaskeægte dobbeltseng. Dreamzebra har været så søde at lade mig teste en af deres madrasser, og det kunne ikke være mere belejligt, da jeg længe har haft dårlig samvittighed over, at min kæreste og jeg tilbragte så mange timer i døgnet på en gammel skodmadras. Det var ikke fordi, jeg som sådan sov dårligt i vores gamle seng, men det var bestemt heller ikke nogen luksusmadras, så jeg var spændt på, om jeg ville kunne mærke forskel efter et par uger på en Dreamzebra madras – og det må jeg ærligt sige, at jeg virkelig kan. Madrassen er lavet i en kombination af memoryskum og latexskum, der får den til at virke dejlig blød, men kun så man lige akkurat synker ned de steder, hvor kroppen buler ud og man dermed ligger lige. Jeg synes især, jeg kan mærke en forskel på den måde madrassen støtter lænden i forhold til vores gamle seng, der på mange måder føltes mere som at ligge i et badekar.

Men faktisk havde jeg næsten allerede afskrevet tanken om at få bakset en ny seng op i vores lejlighed fra start, da det bestemt ikke plejer at være nogen leg at bære store ting op gennem vores kringlede opgang. Og da jeg læste, at Dreamzebras dobbeltseng (180×200 cm) blev leveret som én enkelt madras, hvor man jo normalt plejer at kombinere to enkeltsenge for at få en dobbeltseng, var jeg allerede klar til at droppe mission ny seng. Det var dog kun indtil det gik op for mig, at Dreamzebra vakuumpakker madrassen i en kasse, der ikke fylder mere end lille køleskab og leverer den gratis lige til døren. Det betyder, at kassen nemt kan komme ind gennem enhver dør uden problemer, og herefter er det bare at åbne kassen så madrassen kan folde sig ud. Dét er altså virkelig smart, og medvirkede til at vi så nemt som ingenting fik slæbt madrassen ind i lejligheden. Nedenfor har klippet en lille film sammen til jer, hvor I kan se, hvordan det så ud, da jeg pakkede madrassen ud.

Så hvis nogle af jer overvejer en ny madras, tør jeg godt anbefale Dreamzebra, de er nemlig så sikre på deres produkt, at de giver pengene tilbage indenfor de første 100 nætters prøvetid, hvis du ikke er 100% tilfreds. De næste 30 dage kan du endda bestille madrassen og få 250 kr. i rabat – du skal blot skrive HOMESICK i rabatkodefeltet. Madrasserne kan bestilles online i forskellige mål lige her.

Mette.

Indlægget er sponsoreret af Dreamzebra

4 COMMENTS

 • Ditte

  Spottede lige dit sofabord i videoen, hvor er det fra? : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg går også og overvejer ny madras.
  Kan se du har samme sengestel som mig fra IKEA, har du lamelbund i dit stel? For der har jeg nemlig ikke og derfor er jeg lidt nervøs for at madrassen ikke passer i stellet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Godt spottet ;-) Ja, vi har købt lamelbund til, da madrassen i sig selv ikke er fast nok, så der skal en bund til at holde denne oppe – men det kan du jo bare købe til stellet, så passer den fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FEELING THE FALL