VIND 3.500 KRONER TIL PHOTOWALL

GREY, GREEN, BROWN AND PERFECT

 photo b7_zpsllwd0h7f.jpg photo b8_zpsvxel0ihz.jpg photo b6_zps99s6a2ie.jpg photo b3_zpsstobvctt.jpg photo b4_zpszgvdd4tx.jpg photo b5_zps09dwlgk2.jpg photo b1_zpsprudpaud.jpg photo b2_zpskgjppvaq.jpgSource: Alvhem

Hvor pænt er det her ikke lige? Jeg tror, det er første gang, at min kæreste ligefrem har brudt ind helt af sig selv med ordene: “Hvor er det flot. Hvor er det henne?” Hvis ikke det lå i Sverige, er det lige før, at han var klar til at købe det – lige nu og her. Han er især vild med køkkenet og gulvene, hvilket jeg helt sikkert godt forstå. På trods af det almindelige hvide køkken, så skiller det sig lige ud med bordpladen og de store grå klinker. Gulvet er perfekt! Jeg synes, det er super flot, at de holder sig indenfor de samme farvetoner, men blot leger med de forskellige nuancer og materialer, så der stadig er lidt spil i det. Kan I mon lide det ligeså meget, som vi kan? :-) Den bænk der, som står i køkken alrummet er også alt for lækker. Mette har faktisk skrevet lidt om den her, hvis I også skulle være interesseret.

Translation: How pretty is this home? Seriously? I think this is the first time my boyfriend have actually said something all by himself about all the homes I’ve showed you through times. He said something like: “Wow, that is so nice. Where is it?” If it wasn’t in Sweden, I almost think he was ready to buy it in that moment. He particularly like the kitchen and the floors, which I certainly understand. Despite of the general white kitchen, it gets characteristic by the table top and the big grey tiles. And the floor is perfect – I totally agree with him! In general, I think it’s really great that they have used the same color tones, but different shades and materials in those tones. Do you like it as much as we do? :-) I also love the bench, which Mette also wrote a bit about here. It’s so pretty!

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Mette Marie

  Sindsygt flot! Ved i Hvor det sofabord er fra mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  SÅ pænt! Men hvor er alle deres ting henne? Jeg synes noget af det sværeste er at holde et flot og sammensat udtryk med fladskærm og dertilhørende ledninger, trådløs router som ikke bare kan gemmes væk, men især alle vores bøger. Det ser rodet ud med alle vores reoler og så mange forskellige farver bøger. Har I nogen forslag, især til reol-dilemmaet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Der er ikke nogen tvivl om, at hjemmet er stylet fuldstændig til photoshootet. Så det der ikke kan gemmes i skabe, er fjernet fra linsens lys. Jeg er personligt ret vild med Ikea og deres BESTÅ-serie, som er super fin og kan kombineres på alle mulige måder. Vi har skrevet lidt om det her: http://homesick.nu/2014/09/style-ikea-bestaa/ – der kan i hvert fald gemmes en masse ting og sager væk i de skabe! :-)

   Mht. ledninger, så bruger jeg selv sådan nogle ledningeskjulere. Jeg ved ikke lige hvad det hedder. Men sådan en lang hvid plastik dims, som ledningerne kan skjules i. De kan fås i byggermarkederne rundt omkring, hvis det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har du nogen ide om hvor det fine tæppe under sofabordet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND 3.500 KRONER TIL PHOTOWALL