MY LATEST CRUSH: ELLOS GLOBE LAMP

FEELING THE FALL

 photo Untitled2_zpslt3sbgql.jpg photo Untitled1_zpskjg3gir0.jpg
Der er ingen tvivl om, at efteråret for alvor har meldt sin ankomst med de seneste grå, kølige og våde dage. Lige nu skinner solen og himlen er blå, men det er stadig maks koldt. Jeg er ikke den store sucker for efteråret, men jeg elsker til gengæld at putte mig under et tæppe med en kop te i den ene hånd og et blad i den anden, når regnen pisker udenfor. Derfor er jeg også så glad for mit nye tæppe fra Louise Roe, som jo passer perfekt til min pude fra samme brand, som jeg fik af min bedre halvdel . Tæppet er egentlig ret tyndt og let, men stadig varmt – og så har det jo den skønneste mørkeblå farve, hvis I spørger mig. Jeg længes altid efter mørke, dunkle farver efter en lang periode med pasteller! ;-) Plakaten fra Silke Bonde er også ny. Jeg elsker alle hendes akvareller, men valget faldt på den her, fordi jeg er ret vild med det abstrakte look og de blå nuancer, som passer perfekt til tæppet.

Translation: There is no doubt that the fall has arrived for sure here in Denmark with the latest gray, chilly and wet days. Right now the sun is shining and the sky is blue, but it’s still really cold. I’m not a fall kinda girl, but I love to snuggle under a blanket with a cup of tea in one hand and a magazine in the other when it’s raining outside. Therefore, I am so happy with my new plaid from Louise Roe, which of course fits perfectly with my pillow from the same brand. The plaid is really thin and light, but it’s still warm – and it has the most beautiful dark blue color. I’m always longing after dark colors after a long period of pastels! ;-) The poster from Silke Bonde is also new. I love all her watercolors, but I chose this one, because I’m crazy about the abstract look and blue shades that match the plaid perfectly.

Tatiana.

Indlægget er sponsoreret af Louise Roe og Silke Bonde / This post is sponsored by Louise Roe and Silke Bonde

8 COMMENTS

 • Marie

  Hvor er den runde glas vase fra? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Den er fra Muuto – og jeg knuselsker den! Den er så fin både med og uden blomster/grene i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har netop opdaget Jeres blog, og hold op hvor er den fed! :-) Jeg sidder og skal til at give mit værelse en make-over. Jeg har hele den øverste etage, så det er et ret stort areal.
  Jeg kunne vildt godt tænke mig en guide til hvad I synes passer sammen farve-mæssigt. Gerne hvilken farver der passer til mørkt træ f.eks. :-) Jeg er nemlig helt LOST på hvad der passer sammen, og vil gerne have et værelse der er stilrent. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Hej
  Hvor er sofaen fra, er helt vild med stoffet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Den er fra Ikea og hedder Karlstad. Farven hedder Isunda Grey! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvad er det for nogle grene der er i vaserne ? De er så fine :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY LATEST CRUSH: ELLOS GLOBE LAMP