TWO LOVELY POSTERS FROM IKEA

12 PRETTY BAR STOOLS

 photo Dias1_zpshyabux1r.jpg photo Dias2_zpsz9mjtiu6.jpg photo Dias3_zpsznqie9kd.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

For lidt tid siden modtog vi en efterspørgsel fra en læser, som havde ret svært ved at finde nogle flotte barstole. Jeg tænkte, at det måtte blive en udfordring og som I kan se, så har jeg støvsuget markedet for barstole i det her indlæg! ;-) Ej, men det blev til 12 af slagsen – og jeg kan faktisk lide dem alle. Forhåbentlig er der også én til den fortvivlede læser og måske til flere af jer, hvis andre skulle stå og mangle! Har I mon set andre flotte barstole, der er værd at nævne? :-)

Kig forresten lige forbi vores Facebook, hvor vi har gang i en lækker konkurrence! ;-)

Translation: A while ago one of our dear readers wrote that she had a hard time finding some pretty bar stools. I took it as a challenge and as you can see I found 12 – and I actually  like all 12 of them. I hope you like at least one of them too! Have you seen other pretty barstools? :-)

Tatiana.

11 COMMENTS

 • Mia Andrea

  Mange gode bud! Men jeg synes helt klart Georg stolen fra Trip Trap mangler, den er netop lavet i barmodel. Lækkert dansk design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis man er på SU, eller gerne vil spare lidt, så har trævarefabrikkernes udsalg nogle rigtig fine barstole; http://www.traevarer.dk/kokken/kokkenmobler/skamler
  Vi er blevet super glade for for vores :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg synes da også barstolene fra HAY burde nævnes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Der er en enkelt med fra HAY, men ja.. deres stole duer altid :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise E

  Dejligt indlæg da jeg selv har været på udkig efter en barstol! I min egen jagt faldt jeg over denne ( http://www.biva.dk/alexander-skammel-gra.html ) som jeg bestemt også synes er værd at nævne :) :)
  (Fandt den dog først med et lyst sæde, som var min favorit – men den er desværre udgået…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Tusind tak for at hjælpe mig! Det var lige hvad jeg mente :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej piger, jeg tænker på, om I også har nogle gode bud til spisebordsstole? Noget enkelt og SU-venligt. Kan simpelthen ikke finde noget pænt, der er til at betale?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan være vi kan lave et indlæg om det en dag, men ellers prøv og klik ind på nogle af de samme hjemmesider, som der er linket til i dette indlæg. De skal nok have en masse forskelligt! :-) Hvis det skal være pænt, men SU venlig er Ilva og Sinnerup altid gode steder at kigge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor er nummer 9 mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TWO LOVELY POSTERS FROM IKEA