THE PERFECT EYE CHART FOR ALL DESIGN LOVERS

TIP: FRISKE BLOMSTER DER HOLDER I MINDST 3 UGER

 photo queen2_zpsf4cmat1w.jpg photo queen1_zpsavedstt1.jpg

I dag skal det handle om noget, som vi alle tre sætter stor pris på – nemlig blomster! At forære sig selv en buket friske blomster må næsten være indbegrebet af hverdagsluksus, for det gør bare lige hjemmet en smule mere lækkert og indbydende, når vasen er fyldt op med smukke blomster. Det bliver man altså glad af at se på! Endnu bedre er det jo, hvis man får en buket foræret – men super ærgerligt er det også, når de fine blomster hænger med mulen og ser tarvelige ud allerede efter få dage.

Lige præcis det med at få blomster foræret var vi så heldige at få for nogle uger siden. Det var det danske blomsterbrand Queen, der sendte os buketter af de smukkeste afskårne Kalanchoe, som de fleste måske kender bedst som potteplante. Det særlige ved Queens afskårne Kalanchoe er, at de garanterer, at de holder i mindst 3 uger –  og ja, den er god nok, for vores buketter står stadig ligeså flotte som på billederne ovenfor.

Da Tatiana rejste på ferie i sidste måned, havde hun faktisk lige købt en buket af samme slags, helt uvidende om denne blomstringsgaranti. Men det forklarer lidt bedre de store øjne hun gjorde sig, da hun efter to uger kom hjem til en buket, der stod ligeså smukt, som inden hun tog afsted. Vandet var jo heller ikke blevet skiftet eller noget. Men faktisk forbliver vandet helt klart og lugtfrit, så i følge Queen behøver man slet ikke skifte vandet, når først man har sat sin buket i vasen. Det bliver altså bedre og bedre ikke? Vi er i hvert fald blevet helt overbeviste om, at det sagtens kan betale sig at købe sådan en buket, og så er det jo også nogle ret stærke argumenter, man kan bruge overfor sin kæreste, som synes, at afskårne blomster er penge ud af vinduet. Det er i hvert fald noget vi kender alt for godt – men uanset hvad, så lad os lige få slået fast, at en smuk buket aldrig er penge ud af vinduet :-D

Queens afskårne Kalanchoe kan købes i Føtex & Bilka samt i webshoppen på queen.dk lige her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Queen.

9 COMMENTS

 • Hvor er det smukt! Jeg vidste i hvert fald ikke, at man kunne få dem som afskårne. De er jo vanvittigt smukke som potteplante, men ser bestemt heller ikke ringe ud som buket. Dem må jeg lige kigge efter i den lokale Føtex ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nej vel? Det er faktisk lige før, at vi synes, de gør sig smukkere som buketter end potteplanter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Hvad er årsagen til den næsten unaturlige holdbarhed? Er der ren og skær blistens egen biologi eller er der fra “Queen” tilsat kemi, voks eller andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille M

  Min mor har længe været stor fan af dem, men jeg har endnu tilgode at få en buket hjem. Jeg har kun set dem i plantorama, men sidste buket blev snuppet sekundet før jeg nåede derhen, og desværre har de hver gang siden vlret udsolgt.. jeg må prøve føtex :)
  Selvom garantien siger 3 uger, har jeg nu flere gange oplevet at buketterne holder sig op omkring 2 måneder – så der er vel ikke noget at sige til at jeg jagter dem ihærdigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, du må helt sikkert forbi Føtex så! Hvor er det vildt, at de har kunne holde sig så længe – det håber vi også gælder for dem, som vi har stående :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT EYE CHART FOR ALL DESIGN LOVERS