INSPO FOR YOUR BALCONY

WHAT TO DO WITH THOSE SLOPING WALLS?

 photo skraring_zpsrrrzndov.jpg photo skraring6_zpsyc5dolep.jpg photo skraring1_zps1jm3wqhr.jpg photo skraring2_zpsxezzepev.jpg photo skraring5_zpsx6vblcax.jpg photo skraring4_zpsfoxyqycx.jpg

Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Vi har fået en del henvendelser fra læsere, der efterspørger inspiration og idéer til, hvordan man indretter sig med skråvægge. Det skal ærligt siges, at det ikke er noget jeg selv har erfaring med, da vores lejlighed har lige vægge fra gulv til loft. Men det skal da ikke afholde mig fra at dele nogle fine løsninger med jer, som både er pæne og ret kreative. Som jeg tidligere har skrevet om her, gælder det jo altid om, at få det bedste ud af det, man har. For lige så besværlige som skråvægge kan virke, lige så hyggelige og charmerende kan de altså også være – i hvert fald set ud fra min optik :-)

Translation: Sloping walls are both cosy and charming, but they can be a bit difficult when it comes to decorating. These are some of my favorite solutions when it comes to sloping walls.

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSPO FOR YOUR BALCONY