POSTER CRUSH: A DAY IN MAY

TOWEL TALK

 photo towel 1_zpsll3l2k0h.jpg photo towel 3_zpsrm9ceqha.jpg photo towel 2_zpsyf7rrutj.jpg

Da jeg var på Santorini i sidste uge fik jeg øjnene op for disse frynsehåndklæder. Jeg lod mærke til dem på stranden, hvor særligt grækerne brugte dem, og jeg var virkelig tæt på at gå hen til en af de solbadende grækere og spørge “øhm.. where did you buy your towel, it’s so pretty!”, meeen det kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til, så i stedet måtte min kæreste med på slæb i samtlige butikker på strandpromenaden og til sidst lykkedes det mig faktisk at finde et rigtig fint et sart lyserød – dog i en lidt tyndere kvalitet end de ovenstående. Efter at være kommet hjem har jeg googlet mig lidt frem og har fundet ud af, at de fine frynsehåndklæder er tyrkiske “hammam” håndklæder. Jeg synes virkelig de er fine, ikke bare som strandhåndklæde, men også til almindelig brug. Jeg kan ret godt lide en nytænkning af frottéhåndklædet, som aldrig rigtig har været min kop te. Måske mest fordi jeg ikke har en tørretumbler, for så bliver de jo ret stive i det, men heæt ærligt, så synes jeg altså heller ikke, at de er specielt kønne, så hermed et bud på nogle anderledes, pæne og lækre håndklæder, naturligvis i 100% bomuld :-) Håndklæderne forhandles blandt andet herher og her.

Hvad synes I om dem?

Translation: When I was on Santorini last week I became aware of these fringe towels. I noticed them on the beach where especially the local people used them. I thought they were so cute, that I had to have one my self. It wasn’t easy to find but finally I found one in a delicate pink color – though in a slightly thinner quality than those above. When I came home I googled them and found out that the fine fringe towels are Turkish “hammam” towels. I really think they are fine, not just as beach towels, but also for general use :-) You can find them right herehere and here.

What do you think?

Camilla Marie

11 COMMENTS

 • Christa

  algan.dk har også håndklæderne. De er så lækre og fine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh de er fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg ville lige tippe om at Retrovilla også har sådan nogle lækre håndklæder ;)
  http://retrovilla.dk/cms/modules/shop/public_product_view.php?slang=1&path=114&id=3116

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjempefine! Jeg så mange slike håndkleder da jeg var på Kreta i fjor høst, angrer sånn på at jeg ikke kjøpte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Ej hvor sjovt! :-D Jeg faldt også for præcis disse håndklæder på stranden i Spanien og fandt dem ligeledes senere i en butik langs strandpromenaden!! Jeg synes især de er smarte til ferien, da de ikke fylder så meget i en kuffert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej hvor sjovt :-D Ja, lige præcis – det er så smart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Isaksen

  Har også set disse smukke håndklæder på ferie i Grækenland for flere år siden, men havde glemt alt om dem indtil nu!
  Faldt over denne hjemmeside og har straks bestil to stk. :)

  http://karnah.dk/

  Ps. Tak for en altid lækker og inspirerede blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Lidt malurt i bægeret – hammam håndklæder bliver også hårde i bomulden efter noget tid,. Med mindre de har samme tykkelse som viskestykker så er det altså et resultat af vores kalkholdige vand og bomuldens natur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cotton & Olive

  Thrilled to read this article about Hammam Towels. Thank you for sharing and spreading the love for these fantastic towels! Sharing is wonderful!!
  Best Wishes,
  Ilgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Er helt syg med de smukke håndklæder, men elsker også et lækkert blødt håndklæde og dynes de fleste Hamam-håndklæder virker lidt tynde og stive. Er der nogen der har erfaring med og kan anbefale nogle af håndklæderne fra Karnau?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Ups – stavefejl, der skulle stå Karnah ikke Karnau…

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

POSTER CRUSH: A DAY IN MAY