I NEED STRIPED BED LINEN

CUTE GARDEN PARTY

 photo havefest3_zpshrp2mg9v.jpg photo havefest4_zpsh5u60bwy.jpg photo havefest2_zpsmky7lqoj.jpg

Jeg elsker sommeren af mange grunde, og én af grundende er, hvordan ens dage bliver rykket udenfor i det dejlige vejr. Det er lige fra hverdagens gøremål, til middage, til havefester – og apropros havefester så er der simpelthen ikke noget mere hyggeligt. Hvis I spørger mig, så er der ikke én endelig opskrift på hvordan sådan en havefest skal arrangeres og til hvilken anledning. Hvad end der bør fejres, bliver jeg dog altid begejstret for farverige honeycomb balls, fine flagranker og yndige cupcakeforme. Derfor blev jeg også nødt til at dele den her billedeserie med jer, som består af den fineste styling af Anne Cathrine fra BLAA NORD i samarbejde med Føren Fryd.

 photo havefest7_zpslww01qnj.jpg photo havefest6_zps1xodw5we.jpg

Frøken Fryd, drevet af Gitte Enevoldsen, er en rullende café med de skønneste lækkerier til den søde tand. Derudover sælger Frøken Fryd også fine ting til pynt og borddækning, hvis man vil gøre lidt ekstra ud af fødselsdagen, barnedåben, havefesten eller hvad det nu måtte være på denne hjemmeside. Ved brug af materialer derfra har Anne Cathrine skabt de hyggeligste havefester, for eksempel denne billedeserie kreeret i forbindelse med et barnedåb. Er det ikke bare sødt? Hvis I er ligeså vilde med det, som jeg er, så er der endnu mere inspiration at hente fra dem her og her. Hvilken styling er mon jeres favorit? :-)

 photo havefest1_zpsd9ijaieh.jpg photo havefest8_zpsewkapwpf.jpg
Photo Credit: BLAA NORD/blaanord.dk

Translation: I love the summer season for many reasons. One of the reasons is how we move from inside to outside on everyday basis, to eat dinner or for garden parties. Speaking of which, I just love garden parties. If you ask me, there is not one definitive recipe for how such a garden party should be arranged and for what occasion, but whatever is celebrated I always get excited by colorful honeycomb balls, cute paperchains and adorable cupcakes. Who doesn’t like that? ;-) That’s also why I wanted to show you the pictures above styled by Anne Cathrine from BLAA NORD in collaboration with Frøken Fryd. If you like the styling as much as I do, they’ve made two more stylings here and here. Which one is your favorite? :-) 

Tatiana.

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I NEED STRIPED BED LINEN