CUTE PLACE WITH A ROYAL TOUCH

YOUR BEST FRIEND AND WORST ENEMY

 photo tv1_zpswcsdhcng.jpg photo tv2_zpsnk5z87qf.jpg
Source: 1 / 2 / 3 / 4

Jeg taler selvfølgelig om fjernsynet! Mange af jer har efterhåndet efterspurgt lidt inspiration til, hvordan man bedst muligt indretter “husalteret”, og det forstår vi godt, for faktisk er fjernsynet som oftest gemt af vejen i de fleste boligreportager, der bliver vist på bloggen – måske fordi, at boligstylister heller ikke jubler af begejstring over monstrummet, selvom vi alle jo har et. Det er altså lidt skørt og derfor har det virkelig også været lidt af en kamp at finde billedmateriale (belive it or not). Personligt er jeg mest til at hænge fjernsynet på væggen, da jeg synes det giver det “letteste udtryk”. Derudover synes jeg, det klæder TV’et bedst med et tilsvarende let TV-møbel som f.eks. IKEA Bestä, som er det, der også fungerer som TV-bord på alle ovenstående billeder + hjemme ved mig. Det var ellers min plan, at mit TV-bord skulle, bare lige, 20 cm op og hænge, så der kom lidt luft under, men det kom ikke til at ske, da det viste sig, at vores væg slet ikke kunne bære det. Øv. Men hvis det er muligt, synes jeg klart det er at foretrække, så det virker så let som muligt. Derudover synes jeg, at man gør klogt i at vælge et møbel, som er betydelig bredere end TV’et, så man samtidig kan bruge møblet til at sætte et par pynteting (som ses på det sidste billede ovenfor).  Sidst men ikke mindst, bør man selvfølgelig lige investere 10 kr. i en ledningskjuler til væggen – det ser bare pænest ud!

Hvad er jeres overvejelser, når det kommer til at indrette fjernsynsområdet? :-)

Translation: Well, I’m of course talking about the television. Many of you’ve asked for some inspiration regarding what to do with the TV area. Actually we really understand why, since the TV is a non existing furniture in all most every single home styling pictures on the blog – probably because stylist aren’t fans either of the tele even though it’s something we all  have. It is really silly but thats why finding decent pictures of TV areas has been quite a struggle.
Personally I think the TV should be hanging on the wall since it provides a lightly expression. Further more I think you should choose a simple white furniture as fx. “IKEA Bestä” which has been used in all pictures above. If your wall allows it I think you should hang it up. Not much just a little, so space gets under and it kinda looks like it floats. Besides I think you should choose a furniture which is more wide then the TV so the furniture can be used as purpose for decor as in the last picture above. Last but not least you should provide a wire cover to hide away the wires – it just looks the prettiest!

What’s your thoughts about TV area?

Camilla Marie  

11 COMMENTS

  • Kunne ikke være mere enig! Bestå-serien giver så dejligt mange variationsmuligheder, så man kan skabe sit helt eget look, og så er det bare pisse elegant. Vi har tre af de store skabe med blå og hvide låger, og så den lange glasplade ovenpå, så det ligner ét langt skab. Så har vi både opbevaring til vores mange cd’er og dvd’er og plads til fin dekoration (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Ja bestå er bare den fineste serie – enkel og med masser af plads inden i :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Av ja, hvis det stod til mig, skulle TV’et også hænge på væggen herhjemme. Desværre er det åbenbart et problem i forhold til mandens playstation og what not ;)

    – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maya

    studser tit over de manglende TV i diverse boligreportager! Det er jo NETOP spændende at se, hvordan folk bærer sig ad med at intergrere det i indretningen..
    Efter min mening svarer det lidt til, redigere wc’et væk på billeder af badeværelser – altså come on, vi har det og bruger det jo allesammen! :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      haha præcis, jeg kunne ikke være mere enig. Det må altså gøres bedre :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

    jeg tænker endnu mere på, hvad skal man dog stille op med tv-bokse og alt det andet som næsten ser værre ud end selve tv’et..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Ja det er også rigtigt, men det har jeg faktisk bare inde i TV bordet. Det synes jeg fungerer rigtig fint :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej piger!
    Først og fremmest: SUPERfed blog!
    jeg har lige et spørgsmål mht bestå møblet.
    På ikeas hjemmeside er den uden låger, og jeg synes ikke jeg kan finde lågerne derinde. Er det mig der er blind, eller hvordan? Eller er den købt samlet med låger, og så bare udsolgt?
    Jeg håber i vil hjælpe mig i min evige kamp om at finde et tv-bord :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Hej Siff

      Tusind tak for din skønne kommentar – vi er glade for, at du læser med :-)

      Nej den er god nok, du skal købe grundmodulet, låger og lågebeslag for sig selv, men det kan godt være, at du bliver nødt til at tage ud i en fysisk IKEA butik. IKEA medarbejderne var i hvert fald super flinke til at hjælpe mig og få noteret alle ting rigtigt. De printede endda en seddel ud til mig, så jeg nemt lige kunne finde tingene på lageret, så det vil jeg anbefale dig :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det er en rigtig rigtig fint blogindlæg. jeg har hvertfald fået nogle ideer til hvordan fjernsynet skal indrettes nu her :grin:

    ++ http://www.kasperbenjamin.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CUTE PLACE WITH A ROYAL TOUCH