MY LATEST CHAIR CRUSH: MENU WM STRING

MAKE A PERSONAL POSTER WITH YOUR FAVORITE PLACE

Trenden med at hænge plakater med byer, kort og kendte steder op på væggene er ikke ligefrem ny, og selvom det er pænt, så bliver det også hurtigt meget af det samme, man ser rundt omkring i stuerne. Derfor blev vi meget begejstrede, da vi fik øjnene op for Mapiful, der er en webshop, som på verdens nemmeste måde giver dig muligheden for at lave din helt egen personlige plakat. Det kunne f.eks. være med din barndomsgade, der hvor du mødte din kæreste eller et andet sted, der betyder noget for dig.

Det er et virkelig smart koncept – man klikker bare ind på Mapiful og søger efter det land, den by eller det område, som man gerne vil have på sin plakat. Herefter kan man zoome ind og ud som man vil, ændre på layoutet og i teksten, hvis man har lyst – og så er det ellers bare at bestille plakaten hjem. Prisen for en plakat er 60 dollars (406 DKK) og Mapiful sender til hele verden med gratis fragt. I kan se her, hvordan vores plakater kom til at se ud:

 photo 1_zpsntejl4ox.jpg

Jeg kan efterhånden krydse en del storbyer af på min liste over steder, jeg gerne vil hen, men én by, som jeg endnu ikke har fået fornøjelsen af, er Paris. Hvorfor, ved jeg ikke, da jeg har en ret stor drøm om at opleve den parisiske kultur, drikke en masse vin på hyggelige caféer og lave alt muligt romantisk med min bedre halvdel i byen. Jeg har derfor valgt at pryde min væg med Paris, så jeg kan blive mindet om drømmen hver dag. Det betyder forhåbentlig også at der ikke så langt fra tanke til handling! ;-) Jeg er sikker på, at Paris bliver min favoritby.” – Tatiana.

 photo mapiful_zpspnlry43l.jpg

Selvom jeg ikke bor i København, så elsker jeg byen, dens puls og mange nuancer. Jeg bliver altid så overvældet over de mange forskellige indtryk og den megen inspiration, en dag i København giver mig. Derfor skulle min plakat være af København – og så er det altså ikke fordi jeg ikke kan stave, men jeg synes bare, det kunne være lidt hyggeligt at skrive “Kjøbenhavn” på den gammeldags facon.” – Camilla Marie.

 photo mapiful - hawaii_zpsy7rzay0l.jpg

Jeg har valgt at pryde min væg med et af mine absolutte yndlingsteder – nemlig Honululu på Hawaii. Byen har en helt speciel betydning for mig, da jeg boede der i knap tre måneder under et højskoleophold i mit sabatår for fire år siden. Under opholdet tabte jeg mit hjerte fuldstændig til Hawaii, og jeg drømmer om at komme tilbage til de smukke strande og den enestående natur. Når jeg kigger på plakaten minder den mig om en helt fantastisk tid, hvor jeg fik de vildeste oplevelser og knyttede venskaber for livet :-)” – Mette.

Translation: It has been popular with posters of cities, maps and known places on the wall for a long time by now, and we definitely like the trend. However, the posters are often made with the same places. That is why we were very excited when we became aware of Mapiful. Mapiful is a shop that – in the easiest way – gives you the opportunity to create your own personal posters. It could for instance be with your childhood street, where you met your boyfriend or somewhere else that matters to you.

It’s a really smart concept. You just click onto Mapiful and search for the country, the city or the area that you want a poster with. You can zoom in and out as you like, change the layout and the text – and then you’re actually ready to order. The price for one poster is $ 60 (406 DKK) and they’ve free shipping all over the world. You can see how our posters came to look like at the pictures above and get the fully translation of our thoughts about our personalized posters here.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Mapiful / This post is made in collaboration with Mapiful

14 COMMENTS

 • Det er virkelig en fed koncept!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har vært på alle tre steder, og skulle gjerne hatt alle plakatene.
  I min ungdom bodde jeg noen mnd i USA, New Jersey, like utenfor NY. Og jeg kan huske en håndtegnet plakat over NY gater. Den var fantastisk!
  Og jeg hadde bestemt meg for å kjøpe med meg den hjem. Det fikk jeg aldri gjort, og har angret siden. Dette var på 80 tallet.
  Sist jeg var i NY, sånn rundt 5 år siden, lette jeg etter plakaten igjen, men jeg så den aldri.
  Har du kommet over denne plakaten, så må du gjerne gi meg beskjed. Tusen takk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Virkelig fin ide. Men kan ikke se hvad målene for den er. Er det a3?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig smart! :) Dog nok lidt for dyrt til mit budget, men virkelig en sjov idé :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej:)) jeg står her og skal have nyt værelse om en måneders tid. Så tænkte på, om i søde nogle gode foreslag til et lækkert, enkelt og stilfuldt teenagerværelse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Cecilie, hvor spændende! :-D Vi har tidligere bragt nogle billeder fra teenageværelser her og her og her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej,
  Hvor er dit bord og lampe fra, på billederne? Det ser super fint ud sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin idé, virkelig fan er det :) dejligt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Frølund

  Ih, det er sådan et fint koncept! Og skøn indretning på alle billederne! Er alle plakaterne i 50×70? Honolulu plakaten ser umiddelbart lidt mindre ud? Jeg kunne godt ønske mig den lidt mindre nemlig end 50×70.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, det er et skønt koncept! Plakaterne er faktisk samme størrelse, selvom det ikke ser sådan ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arabela Lekic

  Hej Mette.

  Søgte lige plakater over Hawaii og kom
  Tilfældigt ind på din side. Det du skriver om Hawaii og Honolulu kunne sagtnes være noget jeg havde skrevet. Faktisk blev jeg helt i tvivl om det rent faktisk var mig der havde skrevet det! :-) Har det HELT på samme måde med Hawaii og Honolulu. Jeg var der over med Dansk Studie Center i 2011. Mon ikke vi boede sammen sted??
  De tre mdr har været de bedste måneder i mit liv og honululu vil altid ha en stor plads og særlig plads i mit hjerte. Så nu lå jeg ind og ha den plakat! Kh Arabela

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Arabela,
   Nej, hvor sjovt. Jo, jeg var også afsted med Dansk Studie Center i 2011 (fra marts til juni), og kan huske at vi mødtes en aften med et andet Hawaii-hold fra DSC – så måske du var på det? :-)
   Jeg har det præcis ligesom dig, den tid vil altid stå som den bedste i mit liv – Hawaii er bare helt fantastisk! Og jeg havde ligesom dig også søgt efter Hawaii-plakater, men synes ikke jeg kunne finde en, der var flot nok. Derfor blev jeg vildt glad, da jeg opdagede Mapifuls koncept, så jeg kunne få et dejligt minde op på væggen. Er glad for at du har det på samme måde, håber du bliver glad for plakaten :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY LATEST CHAIR CRUSH: MENU WM STRING