3 TIMES BLUE WATER COLOR

INSTA LATELY #21

 photo 2_zpsih30sicw.jpg photo 1_zpsmnyodsf1.jpg photo 3_zpsydddoigs.jpg

Yaii – det er fredag, og vi kan begynde at tælle ned til weekend. Lad os starte den med nogle af de seneste billeder fra vores Instagram @homesickblog. Siden sidst har vi blandt andet fejret, at vi er rundet 30.000 følgere. Oh la la, hvor er det fuldstændig skørt (på den gode måde!) og slet ikke til at forstå. Vi håber, at det fortsætter, for det gør os så glade, og vi bliver endnu varmere om hjertet af alle, der hashtagger #homesickblog på jeres billeder. I er simpelthen så inspirerende, tak for det! :-)

Translation: Just a little recap of our latest posts in Instagram. If you want to follow us, our username is homesickblog and if you want to share your own pictures with us, then feel free to hashtag #homesickblog. We love getting inspired by all your beautiful photographs :-)

5 COMMENTS

 • Stine

  Det ligner unægteligt en pakke fra Butik C… Der kan kun have været gode ting i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Kære Homesick.

  Tak for dine mange gode indlæg – de er helt klart meget inspirerende for mig! Jeg har et spørgsmål: hvis du har købt sengetøj fra Ellos, har deres mål 150×200 så passet til dine dyner? Det er jo svenske mål og sengetøjet her i DK, plejer jo at være 140×200? Håber meget på svar!

  Mvh,

  Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Elisabeth,
   Jeg har desværre ikke købt sengetøj fra Ellos endnu, men er sikker på, at hvis ikke det står derinde i produktbeskrivelsen for sengetøjet du ønsker, så kan de hjælpe dig i kundeservice :-)

   / Tatiana.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen, altså! Tæppet på billede 2 – hvor er det flot!!
  Hvor er det fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 TIMES BLUE WATER COLOR