GET THE LOOK: THE CUTEST KIDS ROOM

FUNCTIONAL AESTHETICS

 photo adsd_zps3km6gf8t.jpg photo sdf_zpsjiwumqsa.jpg photo 2rgdf_zpsi6jtislp.jpg photo kaldlmkads_zps2zkttbhh.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg kan ret godt lide ideen om at lege med uundværlige funktionelle elementer i boligen, som når for eksempel en kedelig vandhane pludselig bliver det iøjenfaldende i et køkken. Ja, hvem havde lige troet, at en vandhane kan være helt smuk at se på? Dermed ikke sagt, at der er noget i vejen med den helt almindelig type vandhaner i sølv – dem har jeg da selv to af ;-) – men det har vi bare set på i alt for mange år efterhånden. Det er i hvert fald en fryd for mine øjne, at der sker lidt nyt i tankegangen herom, og det giver da bare lige lidt ekstra til et rum, hvis man tør at lege med det normale udtryk.

Translation: I really like the idea about playing with functional elements in a home, like e.g. when a boring tap suddenly become the eye-catching in a kitchen. Well, yes.. who thought a tap could be so beautiful? It’s not that the regular type of a tap is a totally no-go – I even have two myself ;-) – but we have looked at it for so many years now. At least in Denmark. And it is delightful for my eyes to see that there is a small change in the way of thinking about functional elements like a tap. It for sure yields something extra to a room, when playing with its normal expression. 

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: THE CUTEST KIDS ROOM