SUNDAY SALES

FIVE FAVES FROM ELLOS

 photo 50be9104-aa4f-4a5a-a807-aa4a0e1a69b0_zpsmhuwxnku.jpg photo f114c05c-1495-462a-b71b-47b30530399d_zps4mxkp9ca.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Det er sjældent, at vi har haft et “beautiful budget”-indlæg her på bloggen uden at linke til Ellos (vi linker f.eks. til dem her, her og her), og det er også en af mine must-go-through webshops (hvis man overhovedet kan sige det?), når jeg gerne vil finde inspiration herhjem til uden det nødvendigvis sprænger mit tarvelige SU-budget.

Et af mine favoritmærker på Ellos er Bloomingville, da de laver nogle meget her-og-nu trendy produkter til en pris, hvor alle kan være med. Det betyder, at det ikke koster kassen hver gang, der dukker en ny boligtrend op. Jeg er især vild med den hængende blomsterkrukke i messing. Er der flere Bloomingville-elskere derude? I kan se alle de produkter fra Bloomingville, som Ellos forhandler, lige her.

Translation: It’s rare that we have had a “beautiful budget”-post without linking to Ellos, and it is also one of my must-go-through webshops (if you can even say that?), when I want some inspiration for my home without blowing my tacky budget. 

One of my favorite brands at Ellos must be Bloomingville, because they make some very here-and-now trendy products at a fair price. Because of that, Bloomingville makes it possible to switch out some things every time there is a new trend. I especially like the hanging flower pot in brass. I can’t possibly be the only Bloomingville-lover? You can see all products from Bloomingville, which Ellos sells, right here.

Tatiana.

Indlægget er lavet i samarbejde med Ellos

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

6 COMMENTS

 • THH

  Jeg har præcis samme reminder som du har fundet på plakaten der :) Det er bare i et skilt, men får sådan en “nåh ja det er også rigtigt” følelse hver gang jeg kigger på det… Og er helt sikkert også tilhænger af at have gode ord hængende fremme hvor man ser dem hver dag – det er en af de bedre og mere meningsfulde interiør trends :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Helt enig. Det er en trend, der giver mening ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med lampen og marmor detaljen!! Den måtte godt komme hjem og pynte i min vindueskarm i soveværelset (:
  Super lækker collage <3

  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak for det. Og ja, lampen er så fin. Jeg er også selv ret forelsket, og blev helt sikkert klikket hjem hvis jeg kunne finde plads til den herhjemme :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scott

  Det der med at bruge glasklokker til og lave dekorationer fungere bare super godt:)
  Er pjattet med det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Du er ikke den eneste. Det er simpelthen bare så fint! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNDAY SALES