VINDEREN AF 1.000 KRONER TIL BOLIGSHOPPING

BED LINEN IN FLAX

 photo 1_zpspahjeyaj.jpg

1 / 2

Det er vidst ved at være på tide, at jeg anskaffer mig noget sengetøj i hør. Har har efterhånden fablet om det længe, og det er altså ikke blevet mindre pænt.  Jeg skal bare lige finde det rigtige… nogle bud? Jeg er vild med det på billedet til venstre, som er fra Cultiver, men det bliver altså for dyrt for mig. Så jeg har i stedet kig på det her fra Ellos, som findes i nogle ret pæne kontraster, men nærmer sig samme prisklasse – og det er desværre heller ikke i den sarte lysegrå nuance, som jeg gerne ville kombinere det mørke med, de har. H&M Home har faktisk noget lige i de farver, som jeg er på udkig efter (se her), men det er desværre udsolgt i de fleste farver. Øv. Måske jeg kan finde det i en af deres butikker.

Translation: I think it’s about time I buy some bed linen in flax. I’ve talked about it before, and I still love it. I just have to find the right linen… any suggestions? I really love the linen from Cultiver that you see at the left picture, but it is too expensive for me at this moment. So instead I’m looking at this from Ellos that also exist in different beautiful contrasts, but it is almost the same price as the other. And unfortunately it is not in the shades I’m looking for; the dark grey is okay, but I really want a light grey to combine it with. I actually found bed linen in flax with the perfect shades at H&M HOME (here), but sadly it’s sold out in most colors. 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

7 COMMENTS

  • Diana Overgaard

    Det hvid/sort-ternede sæt fra Jysk er på tilbud til 70 kroner for tiden ;) Det ødelægger da i hvert fald ikke budgetter og er ret fint!
    http://jysk.dk/sovevaerelse/sengesaet/glat/basic/sengesaet-angelika-night-dreams/family

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Bare lige til info – hør hedder ikke “flax” men derimod “linen” – “flax” bruges kun om hørfrø. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er faktisk overrasket over, hvor svært sengetøj kan være. Det skal være pænt, det skal passe ind, men det skal også være behageligt at ligge med at relativt slidstærkt. Og når man så som jeg har en dobbeltdyne, så bliver det endnu sværere, for så skal man også lige sikre sig, at mærket man undersøger fører de rigtige mål, før man går hen og forelsker sig ulykkeligt i deres designs. Det er altså en sand jungle at finde rundt i (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke selv sengetøj i hør, men til gengæld har min søster, og det er bare SÅ lækkert. En dag skal jeg også selv have anskaffet mig et sæt, uden tvivl :D

    – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville ha foreslået det fra H&M for det er altså virkelig lækkert! Jeg har selv et enkelt sæt af det og skal helt klart have flere! Og så for at kunne kombinere hvidt, mørkegråt og lysegråt – det ser så fint ud. Og det lyserøde er virkelig også fint :) Følger lige med og ser om andre kommer med gode tip!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

    Jeg havde ønsket mig det fra H&M i gave og fik det, men havde ikke været helt opmærksom på at hovedpude størrelsen de køre med er virkelig stor og slet ikke passer til den normale danske standard hovedpude størrelse.
    Personligt synes jeg at den vare man køber skal passe og vil ikke i gang med at sy det til, så jeg byttede sengetøjet selvom det var ret pænt :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

    Det er så fint og tror sagtens du kan finde det i H&M’s butikker :) jeg har luret på det i både Frederiksberg centret og inde på strøget i sidste uge ! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF 1.000 KRONER TIL BOLIGSHOPPING