SPICE IT UP WITH A HINT OF COLOR

DECORATION INSPO FOR EASTER

 photo 2_zpsbcrtbbcx.jpg photo 4_zps0cdsf59s.jpg photo 5_zps2mnxsibk.jpg photo 3_zpso8gtqxsw.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Jeg misunder virkelig dem, der altid får pyntet så fint op til alle højtiderne. Hvordan får man tid til det? Okay, man tager sig tid – ligesom med alt muligt andet – men når jeg (endelig) ikke skal noget, så nyder jeg bare at lave ingenting og flade ud. Haha, lyder allerede, som en gammel kone! ;-) Anyways, selvom jeg elsker at pynte op og ikke synes, der er noget bedre end at hygge og pusle med sådanne små projekter, så får jeg det bare ikke gjort. Lige bortset fra om julen. Der er det et must! De andre højtider bliver nok først et must for mig, når jeg får børn, så indtil da må jeg nøjes med at nyde andres hjem og deres fine, dekorative pynt. Nu er det jo påske, og jeg er faktisk især vild med pynt til påsken på grund af de fine, dekorative æg, søde kyllinger og kaniner, og flotte tulipaner. Har I mon pyntet op til påske derhjemme? Er det et must for jer altid at pynte op til højtider, har I det ligesom mig eller siger det jer ikke noget? :-)

Translation: I really envy them who always manage to decorate for the holidays. How do you have time? Seriously? Okay, I know, you just take time – like with everything else – but when I rarely don’t have any plans at all, I just enjoy doing absolutely nothing. Haha, I already sounds like an old woman! ;-) Anyways, even though I love to decorate and do small decorating projects, I just never get it done. Except for Christmas. It’s a must! The other holidays, like Easter, will probably first be a must for me when I get kids. So until then, I enjoy other homes and their beautiful decorations. Have you made Easter decorations at home? Do you always manage to decorate for holidays, are you just like me or maybe you don’t care at all? Please share :-)  

Tatiana.

3 COMMENTS

 • Lise

  Jeg pynter altid til påske og har gjort det siden jeg var barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde. Ville også rigtig gerne pynte op til påske, men det sker ikke, kun i form af påskeliljer så. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv om det ser utrolig fint ut, kan det være vanskelig å finne tid til! Det at man som regel bare pynter til jul, gjør jo juletiden enda mer spesiell også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPICE IT UP WITH A HINT OF COLOR