A MUST-KNOW WEBSHOP

CUTE STORAGE FOR TOYS

 photo Dias1_zpsgquw5j05.jpg photo Dias2_zpstfevepit.jpg

Photo credit: The Design Chaser

Selvom jeg glæder mig til at få børn, frygter jeg lidt den dag, det pangfarvede legetøj så småt begynder at invadere mit hjem. Jaja det er da smadder hyggeligt og det er jo sådan det skal være, men jeg ville nok også påskønne at kunne gemme det væk på en pæn måde, når det ikke er i brug. Jeg ved jeg ikke er alene om den her, for opbevaring af legetøj, er noget vi tidligere har fået henvendelser om, så her har I to skønne og søde bud på, hvordan det kan opbevares. Poserne fra Tellkiddo kan købes lige her og LEGO-kasserne kan købes her.

Skriv endelig en kommentar, hvis I har andre gode bud på en løsning :-)

Transaltion: Two cute ways to hide away the kids toys in a cute and pretty way ;-) Don’t hesitate to write a comment, if you have other great suggestions :-) 

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate-links / This post contains affiliate links

8 COMMENTS

 • Marie Louise

  Det er nogle virkelig fine løsninger! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Køb lidt legetøj, men af ordentlig kvalitet. Antroposofisk legetøj i træ osv. Det er langt smukkere og der er tænkt langt mere over hvordan barnet udvikler kreativitet istedet for alt i plantefarvet plast, der kun overstimulerer de små (ligesom det nærmest også giver mig hovedpine at se på..). Jeg havde samme betænkeligheder indtil jeg fik min datter og pludselig tænkte, at hun da selvfølgelig skulle have noget ordentligt. Børn kan også godt lide kvalitet. Jeg har lige købt det fineste lille bitte trælegekomfur, jeg faktisk glæder mig til hun er gammel nok til at lege med, så det kan flytte op fra kælderen. Så fint :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja du har jo helt ret. Legetøj behøves jo slet ikke være så grimt endda :-) Havde slet ikke tænkt på, at det kunne overstimulere barnet med for meget farve og legetøj, så tak for dit input :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ikke plantefarvet. Jeg mente pangfarvet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig ift. legetøj og pæne opbevaringsløsninger. Faktisk gik vi helt bevidst efter at finde et hus med et værelse i umiddelbar forlængelse af stuen så vi netop blev fri for det “obligatortiske” legehjørne :smile: vi har netop lavet tre nye værelser og her kan jeg altså helt sikkert anbefale ikeas stuva bænke. Diskrete og med masser af opbevaringsplads. Hvis man er lidt ferm ved en symaskine kan man snildt selv sy en hynde til at have ovenpå. Derudover kan en trådkurv ala dem fra ferm living anbefales. Vi har en stofpose i og et låg på så det fungerer som både bord og opbevaring til udklædningstøj. Ikeas ivarskabe i lyst ubehabdlet træ kan også anbefales. De kan let pimpes op med lidt maling hvis man lyster og kan rumme masser af kasser, der er gode til opbevaring (vi har ni ikea papkasser til seks kr stykket i det ene). Super med inspiration og fedt at I også kommer med inspiration til børneværelser :)
  God aften. Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Charlotte

   Tusind tak for din kommentar! Det lyder som nogle vildt fine løsninger, I har hjemme hos jer. Kan du huske, hvad papirposerne fra IKEA hedder? Dem jeg vil gerne tjekke nærmere ud ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg havde præcis den samme bekymring da jeg ventede min søn, der nu i dag er snart tre år gammel. Det første års tid købte jeg udelukkende legetøj lavet af træ i fine sarte pastelfarver, der passede ind i hjemmet. Men det skulle snart være slut… Jeg opdagede hurtigt, at han foretrak det grimme multifarvede legetøj som i dag er hvermandseje. Som forældre bukker man hurtigt under for barnets glæde og fornøjelse, mere en tilfredstillelsen ved at have et idyllisk hjem at se på. :-) I dag bruger vi løsninger som den ovenviste pose, skabe og fine bokse til at gemme det i, når det bliver sengetid. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A MUST-KNOW WEBSHOP