MARBLE KITCHEN TOOLS

SUNDAY TALK

 photo Dias1_zpsw7z96c65.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg bruger min søndag på tømmermænd, og så drømmer jeg lige lidt om nogle pæne ting til boligen. Den søde elefant har jeg faktisk allerede, og selvom jeg ikke er en træfigurs-elsker, så knuselsker jeg den her. Måske, fordi elefanter var min mors yndlingsdyr, og så er det et dejligt minde om hende. De andre ting på kollagen er bare lækre, simple og lige mig.

Jeg prøvede at rydde ud i mit tøjskab forleden dag, eftersom jeg læste en artikel om, at man ikke bør have mere end 37 items (udover undertøj, strømper, fitness tøj og lignende). Det kommer jeg nok aldrig ned på, selvom jeg vil blive ved med at prøve, men til gengæld fik jeg sorteret alt det tøj væk, som jeg ikke har brugt det sidste halve år. Det var altså ikke helt nemt. Ordene: “Hvad nu hvis jeg kommer til at bruge det igen” blev ved med at dukke op, og jeg nåede altså langt fra ned på de 37 items. Men det satte til gengæld nogle tanker igang. Er det egentlig ikke skørt, hvor mange ting man faktisk får købt sig i gennem livet, som egentlig ikke er ens stil? Man blev bare revet med af diverse trends? Jeg kender det i hvert fald alt for godt. Tøjet eller tingene kan uden tvivl stadig være pæne, men hvis det ikke er mig, så får det bare plads i det mørke skab og får måske kun set dagslyset en enkelt gang eller to. Derfor har jeg nu besluttet mig for, at det skal være slut med bare at købe, fordi noget er trendy. Det bliver nok ikke helt nemt for mig at gøre op med “brug og smid væk”-kulturen, men jeg kan ret godt lide tanken om kvalitet frem for kvantitet. I fremtiden vil jeg derfor prøve at blive bedre til kun at købe tøj eller ting til boligen, som jeg faktisk kan se mig selv i.

Puha, sikke mange ord en søndag. Men kan I mon følge mig? Falder I også for de mange trends eller tænker I jer altid om lige en ekstra gang, før I køber noget? :-)

Translation: I’ve found some pretty, simple and very-much-me things for todays post. The last couple of days I’ve been thinking a lot about how many things we actually only buy, because it’s trendy and perhaps not because it’s really your style. It’s not easy to get away from the “buy and throw out”-culture, because we’ve lived with it for so many years, but I really like the thought about quality before quantity and it’s definitely something I’ll try to work on in the future. Do you follow me? Do you also fall for many trends even though it’s not really your style or do you always think about it one extra time before you buy something? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MARBLE KITCHEN TOOLS