VISITING: MIE FRA WEWONDER

DIY: ORIGAMI CHRISTMAS TREES

 photo kk_zps2e705613.jpg photo origami_zps57e97c86.jpg

Måske I kan huske, at jeg foldede disse origami juletræer sidste år? Det må der i hvert fald være nogen, der kan, for indlægget er allerede det mest læste denne måned med mere end 6.000 visninger, og det er på trods af, at vi slet ikke har linket til det! Det synes jeg faktisk er lidt vildt – så jeg tænkte, at papirstræerne godt lige kunne tåle en genudsendelse. Jeg synes i hvert fald stadig, at de holder i år, og jeg blev helt glad, da jeg fandt dem frem fra gemmerne – og så er det altså også lidt hyggeligt at sidde og fifle med at folde sit eget julepynt :-) I finder guiden til, hvordan man folder juletræerne i indlægget her.

Translation: Maybe some of you remember these origami christmas tree that I made last christmas? I think some of you do, because the DIY-post is already the most read on HOMESICK this month, even though we haven’t been linking to it before now. I still think the paper trees looks really cute, and it made me quite happy when i found them among all of my christmas decor. You can find a guide on how to fold them right here

Mette.

6 COMMENTS

 • Astrid

  Nej hvor sjovt! Var lige smuttet forbi jeres blog, for at søge på denne DIY! havde hele huset fyldt af disse søde juletræer sidste år! Sikke et tilfælde ;-) tak for tip (igen)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare alt for fint! (og nemt) Tak for tip! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  jeg har lavet 100 vis af dem sidste år – jeg har lavet i hvid og i gavepapir . så fint. i love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fee

  Cute little tress. quick and easy decoration. Thank you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Dit link til hvordan man folder juletræerne virker ikke længere

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: MIE FRA WEWONDER