MY FAVES FROM ELLOS

55 SQUARE METERS OF CHARM

 photo 6_zps55a9a63e.jpg photo 3_zps0b580f69.jpg photo 8_zpsfe56fc6d.jpg photo 9_zpsd95d3cb0.jpg photo 1_zpsf536742c.jpg photo 5_zpsc7cbc162.jpg photo 4_zps4855d143.jpg photo 2_zps7d4c3f42.jpg photo 10_zps1a799f21.jpg

Source: Alvhem

Det her indlæg blev vidst ret billedtungt, men jeg havde altså lidt svært ved at vælge nogle fra, og mon ikke I tilgiver mig. Det er trods alt billederne, som er inspirerende! ;-) Jeg synes, at lejligheden har sådan nogle fine elementer, der tilsammen skaber et rigtig charmerende udtryk. Jeg er vild med den rå væg i køkkenet og de to ‘light bulbs’, som hænger ude i rummet. Jeg er vild med den hvide (men desværre nok sarte) sofa, indretningsdetaljerne rundt omkring i hele lejligheden i form af planter, puder, spejle, træfigurer, lamper og jeg kunne blive ved. Kontrasten mellem det rå køkken og resten af lejligheden, der er mere inspireret af naturlige materialer og et blødt, lidt piget udtryk, fungerer super godt. Sengebordet er desuden et ret sejt alternativ til de klassiske sengeborde, hvis man mangler inspiration på den front, og så er skrivebordets stil måske lidt ude af kontekst, men den gamle stil passer overraskende godt med det ellers moderne udtryk, som er præsenteret i resten af indretningen. Hvad synes I om lejligheden? :-)

Translation: I think this apartment has so many nice elements, which together creates a charming expression. I like the raw wall in the kitchen and the two light bulbs hanging in the middle of the room. I like the white couch and I actually like all the decor details in this apartment, e.g. the green plants, cool lights, the ‘old’ desk in the bedroom,and so on. All in all, I think the contrast between the raw kitchen and more soft furnish in the rest of the home looks really good. What do you think about the apartment? :-)

Tatiana.

12 COMMENTS

 • Der er mange fine detaljer på de billeder:-)
  God inspiration!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig hyggelig lejlighed! Det, der fascinerer mig mest, er dog hvor stor den ser ud? Min egen lejlighed er på selvsamme kvadratmeter og den virker meget, meget mindre end overstående. Tænk en gang, at plantegning gør så meget! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • It’s a lovely apartment. And what a charming little balcony!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Skøn lejlighed! Det ser enormt godt ud med den ‘børstede’ grå bagvæg i køkkenet. Hvordan er det lavet? Er det beton, puds, eller…? Jeg overvejede fliser, men det her ser meget bedre ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Skøn lejlighed! Jeg fik lyst til at lave 10000 ting om herhjemme…
  Dog irriterer det mig efterhånden så meget, at man aldrig får lov at se hvor folk rigtigt opbevarer deres tøj.
  Altså jeg mener, fem stykker pænt tøj på et pænt stativ kan jo ikke gøre det. Mangler så meget alternativer til åbne skabe kontra skydedøre. Findes der ikke andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia Rasmussen

  Hold da op en smoke lejlighed!! Ved I hvor gulvtæppet, der ligger ved sofaen er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Fed lejlighed :). Meget inspirerende.

  Ved ikke om I kender til Stephanie Gundelach? Men hun har vist en ret fed lejlighed, så nogle få billeder I Elle’s bolig magasin. Kunne være fedt hvis I kunne lave en “Visiting..” på hende? Hun er vist med-ejer af modebloggen Anywho.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Nogen der ved hvor spisebordet er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Super fed lejlighed og mange inspirerende detaljer! Ved i tilfældigvis hvor den grå krukke med låg som står i stuevinduet er fra? Der står ligeledes én i sort på spisebordet :-) de er virkelig flotte i den matte overflade :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilgivet! Shit, der er hyggeligt! Der er mange små bitte ting, der lige gør det ekstra hyggeligt, i stedet for at det bare er hvidt i hvidt i hvidt i sort. Så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hold op det er lækkert! Skøn lille lejlighed, uden at den ser fór lille ud.

  Men var jeg den eneste der undrede mig over hvor alt beboerens tøj var gemt? Jeg sad hele tiden og ventede på at der dukkede et ekstra rum op eller en kæmpe skab ;-) Jeg ville i hvert fald stå med et stort plads problem, i den ellers lækre lejlighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, der er altid nogle ting, som man altid undrer sig over hvor bliver af, når man ser stylings af boliger ;-) Jeg vil gætte på, at man ville have et lille rum til det eller sætte et skab op af væggen på den ene side af sengen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY FAVES FROM ELLOS