RANDOM INSPIRATION #6

MAGASINS JULEKATALOG

 photo IMG_23581_zps1dff5ce7.jpg

Vi har været så heldige, at få et smugkig ind i Magasins julekatalog 2014, som udkommer her i weekenden. Det er altså et dejligt smugkig, skal det lige siges! Vi besøger ofte Magasins webshop, og går altid på opdagelse i deres boligafdeling, når vi kommer forbi. Det er jo bolig-heaven! Derfor har vi også allerede lavet åndssvagt mange krydser og æselører i julekataloget, men man bliver jo aldrig for gammel til gaver, vel? ;-) Især Tatiana har været i fuld gang. Hun har nemlig fødselsdag i november, og så skal hun jo allerede have gaver igen en måned efter. Det kræver altså en lang ønskeliste, men det er slet heller ikke noget problem, når man får sådan et lækkert bekendtskab af et julekatalog fra magasin ind af døren. Thank you!

 photo Dias1_zps4d56eb34.jpg

plaid / vase / work lamp / cushion (only in magazine)

Kulden er over os og selvom vi allerede glæder os til det bliver sommer igen, så kan vi nu også ret godt lide de kolde måneder. Det betyder nemlig, at man er lovlig undskyldt for at tilbringe en hel dag under tæppet, med en varm kop te og god bog. Denne vinter tillader også pasteller, men vi er vild med de mørke nuancer, som altid kommer frem når det bliver efterår. Det behøver slet ikke at se tungt ud og give en dunkel stemning. Hvis man styler det rigtigt kan det have et virkelig eksklusivt og markant look – og det er så flot! Har I mon allerede sendt ønskesedlen afsted til julemanden? Hvis I ikke kan vente, ligesom os, så kig lige herind igen på torsdag. Måske en af jer derude er så heldig at få en tidlig julegave i år – og så siger vi ikke mere! ;-)

 photo Dias2_zpsad37be7e.jpg

Poster (only in magazine) / mirror (only in magazine) / candle light (only in magazine) / tea bowl / plaid

Translation: We have collected some of our wishes from the Magasin Christmas catalogue, which will be out the coming weekend. There’s so many lovely things, and it’s so hard to choose. This year we love the dark nuances, which has an exclusive and outstanding look. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin.

5 COMMENTS

 • Efter jeg er flyttet her til Fyn og tæt på Odense er jeg blevet ret vild med at shoppe i Magasin:-)
  – og som det skrives i indlægget er deres boligafdeling altså bare lidt lækrere end andre steder, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Et dyrt, men dejligt bekendtskab i hvert fald. Man kan sagtens bruge mange timet bare i boligafdelingen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det petroleumsfarvede tæppe og den retro tekande måtte utroligt gerne flytte ind hjemme hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting I har vagt ud :) Jeg kunne især godt forestille mig at sætte det petroleums blå tæppe samt “værksteds”lampen på min ønskeseddel også ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rae

  LOVE these finds, esp. the teapot.

  rae of love from berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOM INSPIRATION #6