7 PRETTY TABLE LAMPS

LET THE MUSIC PLAY


Dias2

Dias3

1 / 2 / 3 / 4

Jeg synes der findes imponerende mange grimme højtalere, men heldigvis er der også nogen der har prioriteret æstetikken mindst ligeså højt som lyden. Nu er jeg jo ikke ekspert på området, men nedenunder har jeg udvalgt fem speakere, som har gjort et særligt indtryk på mig. Jeg har kunne læse mig frem til, at alle også har fået gode ratings rent lydmæssigt. Hvis I vil have lidt flere tekniske facts end det, kan I klikke på linkene :-)
Har I andre forslag til stilfulde højtalere, må I hellere end gerne smide en kommentar!

Translation: I think there are many ugly speakers, but luckily there are also brands who weights form and functionality equal :-) Here are some speakers I really like and you are welcome to comment if you have other suggestions.

Camilla Marie

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

7 PRETTY TABLE LAMPS