THE BEEF CHART

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #12

Det er søndag – og det er ikke ligefrem ude vejr. I hvert fald ikke i Kolding! Så vi tænkte… hvorfor ikke finde en kop kaffe eller te og et dejligt varmt plaid frem, og så give vores læser nogle gode og kreative råd med på vejen? Det er da en hyggelig søndagsbeskæftigelse! Dagens indretningsissue er en studiebolig, som vores læser har svært ved at gøre mere hyggelig, og mindre “jeg er en fattig studerende”-agtig. Hvad ville i gøre? Fyr den af med alle jeres kreative tanker, så vi kan hjælpe en fortvivlet læser! :-)

Kære HOMESICK og læsere!
Jeg er næsten lige flyttet ind i en studiebolig, der har to rum på 12 m2 hver, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at gøre den hyggeligere og mindre “jeg er en fattig studerende”-agtig. Ved siden af min sofa, kunne jeg godt tænke mig et rundt bord til min (kæmpe) Trip Trap-frugtskål, og så kunne jeg godt tænke mig et skrivebord i mit soveværelse, fordi jeg har brug for mere arbejdsplads, end hvad jeg har ved mit spisebord. Normalt er der en dug på mit spisebord, fordi overfladen er ok grim, og så står der lidt køkkenting derpå, fordi mit køkken er ultra-småt. Derudover kan jeg ikke helt bestemme mig for, hvor jeg skal stille min seng. Ved vinduet eller op af væggen ved siden af spejlet? Håber I kan hjælpe mig!

77
33

44
22

11
Hvis du selv står med et indretningsproblem, du gerne vil have hjælp til, så send os en mail til homesick.kontakt@gmail.com med billeder af dit issue og formulér en forklarende tekst. Betingelsen for at deltage er dog, at man sender efterbilleder, det gør nemlig det hele lidt sjovere! :-)
Translation: One of our dear readers needs your help on how to make her small home look more cozy and less like “I’m a poor student”. Do you have some good ideas on what she can do? Please share your thoughts and comment below.

22 COMMENTS

 • Marie

  Jeg ville flytte skabet ind i soveværelset, for at få mere plads i stuen. Så ville jeg købe nogle puder og pudebetræk i Ikea eller H&M Home. Jeg ville desuden finde nogle billeder til væggen, og smide tv-bordet ud. Man kan sagtens finde et bord i en genbrugs, som kan bruges til tv-bord i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sengen hen til spejlet og et skrivebord foran vinduet i soveværelset! der komme meget dejligt lys ind. Og så nogle billeder på væggene, det gør alt hyggeligt. Måske du kunne hænge nogle hylder eller et lille skab op på væggen hvori du kunne have køkken ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kommer lidt an på hvor mange penge du har at købe nyt for.

  Jeg ville anskaffe en grå/lysere sofa, i stedet for den du har nu. Sofabordet ville jeg smide ud, og i stedet finde et der er mere enkelt og ‘spinkelt’, så det ikke fylder så meget i rummet. Køb nogle fine puder og tæpper til sofaen, for at gøre det mere hyggeligt, og hæng et billede op – fx et af dem, der står i soveværelset. Eller du kan lave en billedvæg med forskellige rammer og billeder. Skabet ville jeg flytte ind i soveværelset, og så i stedet anskaffe et større spisebord, så du har mere arbejdsplads.

  Soveværelset synes jeg du skal lade være som det er, men måske skifte den brune kommode eller hvad det er ud, med noget lyst. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker stuebolig! Super dejligt den er delt i to rum til forskel fra mange andre.

  Jeg får helt lyst til at male den store væg bag sengen grå og smække et lyst sengetæppe på sengen. Lidt a la That Nordic Feeling: http://thatnordicfeeling.com/2014/03/28/the-big-bedroom-tour/ – måske bare en mærkere grå nuance.. En rå reol f.eks. Hyllis fra Ikea ville være fed med sko og bøger på i soveværelset. Den ser dyrere ud end den er :)

  Og så ville en plakat eller to over sofaen måske skabe noget hygge i stuen :)

  Det kunne være sjovt at se ‘efter’ fotos hvis nogle af idéerne fra indlægget bliver brugt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg ville rykke sengen over på den væg, hvor alt dit tøj er, og så ville jeg male endevæggen i en mørkere farve, for at skabe et lidt mere “soveværelses-agtigt” look. Og så ville jeg sætte et skrivebord op henne ved vinduet. Det giver en rigtig dejlig arbejdsplads, med en masse lys, hvis man kan sidde og kigge ud.
  Jeg har en del af små billed-hylder fra IKEA oppe i min lejlighed. Jeg synes det er så fantastisk, at man kan skifte lidt rundt, uden at skulle bore nye huller hele tiden. Desuden kan man også sætte lysestager på hylderne, hvilket jeg synes er rigtig hyggeligt.

  Din stue er lidt svær at indrette, så den har jeg ikke lige nogle ideer til – udover, at det kunne være hyggeligt med lidt flere farver. Prøv at tage i Søstrene Grene eller Tiger, de har altså virkelig mange fine ting til ingen penge. Søstrene Grene har rigtig mange flotte farvede æsker, som kan give et ekstra lille pift :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Generelt set – mere dims/små stilleben :) Planter, lysestager, skåle, små grafiske billeder. Man kan få så mange virkelig pæne ting i søstrene grene, som gør sig godt i de fleste hjem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke en fin lejlighed! Er helt vild med soveværelset, og vil som de andre anbefale at have et skrivebord under soveværelsevinduet og sengen i modsatte ende. Hvis dit tøj altså vil kunne opbevares på siden(erne.)

  Stuen: jeg ville skille mig af med tv-bordet og få det hængt op på væggen. Dernæst tror jeg at jeg ville skifte sofaen ud, eller ihvertfald finde puder etc. der kan bryde det lidt tunge “læder look.” Det er mange sorte møbler/genstande i et lille rum. Jeg syntes tilgengæld at du har udnyttet spisebordspladsen rigtig rigtig flot, og derfor ville sofa arrangementet også lade det komme mere til sin ret, hvis det blev lysere og mere luftigt i det.

  Håber det gav mening :)

  Rigtig meget held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Farver! Flere farver vil gøre lejligheden mere “levende” og hyggeligt. Et par pudder og en plaid i sofaen, og noget på væggende! Sofa-pynten kan klares billigt i fx IKEA og vægdekorationer kan fx være plakater (ser dyrere og lækrere ud hvis de puttes i rammer), printede private billeder eller wallstikkers. Og heller ingen af de tre ting burde være forfærdelig dyrere. Og hvis du ikke er glad for farver, kan både pudder/tæpper og vægdekorationer selvfølgelig holdes i neutrale toner, det vil stadig gøre det hele mere hyggeligt :).
  I soveværelset ville jeg finde noget pænt sengetøj (igen er jeg stor fan af IKEA her) og et form for sengebord. Sengebordet behøver ikke være et klassisk sengebord, det kan også være en skammel, en stol eller en kasse. Prøv at kigge på loppemarkeder, i genbrugsbutikker eller til storskrald, der kan man tit finde fine lidt anderledes til der giver stemning i et rum. Gardiner kunne også være en ide. (De kan købes færdige i IKEA – man skulle tro jeg arbejdede for dem, men der gør jeg altså ikke, er bare fan :)! ). Og en sidste ide er en lyskæde. Den kunne fx vikles rundt om røret ved sengen. Det hygger også :)

  Held og lykke med det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Lækkert med en studiebolig i 2 rum!! Jeg er fan ;)

  Jeg ville:
  – smide den sorte puf ud og evt. finde et nyt og mindre stuebord
  – smide tv-bordet væk og finde noget mindre
  – sætte noget billedværk/plakater i ramme op ved siden af skabet, det ville være superfint
  – sætte billeder op bagved sofa
  – evt. udskifte sofa med én med lysere betræk, men går ikke udfra at der er råd til det på SU ;)
  – fjerne blomst ved siden af sofa
  – evt. lave få knager ved siden af stikkontakten på den anden side af sofaen
  – flytte sengen derned hvor tøjstativet står + male den (bag)væg i en mørkere tone
  – lave skrivebordsplads foran vindue, så du kan sidde i sollyset med dine lektier :-)
  – udnytte pladsen i vindueskarmen; blomster, lampe, lysestage, evt. puder osv.

  Rigtig fint lille hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Rasmussen

  Del stuen op i to rum ved at lave et forhæng der går fra døren til vinduet, parallel med skabet. Placer dine sko og tøj bag ved forhænget ved siden af skabet. Sofaen og tv’et bytter plads, for at give en bedre trafik imellem stur og soveværelse. De smukke billeder der er i soveværelse kan du hænge i stuen ved siden af tv’et . Soveværelset deles også i to med et forhæng. Ved vinduet står spisebordet med den store plante der nu er i stuen. Sengen stilles op af væggen hvor reolen er nu. Spejlet hænges på væggen ved siden af vinduet i stuen hvor spisebordet står nu. Jeg vil forslog at forhænget i begge rum holdes i ens farve, og at ud fra dine sorte møbler holder farven i gråtoner. Håber at du kan se ideen og ellers pøj pøj :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Placer sengen mit på gulvet. Godt nok giver det mindre brugbart gulvplads, men det for det heleheden til at virke mere rumlig. Derudover kunne et sengetæppe el.l. også hjælpe, så man ikke kan se elastikkerne fra top-madressen.

  En ide kunne også være at udskifte grebene på skabene – der findes mange forskellige greb i flere forskellige prisklasser. I stedet for dine plastik greb, prøv istedet med nogle gammeldags-lignene metal greb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville få hængt tv’et op, og fjerne tv bordet. Evt. erstatte det med noget mindre, som kan komme til at stå op af væggen eller hænges på væggen, i stedet for noget der fylder hele hjørnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sikke et skønt sted. Det er jeg sikker på at du nemt kan få til at blive rigtig godt. :) Her er lidt ideer til de to rum.

  Stue:
  -i forlængelse af skabet ville jeg sætte noget a la en bænk, der gik på hele stykket mellem væggen og skabet. Det kunne være flot med en der hang på væggen, men har du brug for ekstra opbevaring, kan du jo vælge noget som eks. IKEAs STUVA bænk, og evt lægge en plade ovenpå, som passer i målene mellem skab og væg, så det ser pænt ud.
  -nyt bord, der er en lille smule længere, så der kan sidde 2 på siden (på bænken :)) og en lidt mindre bastant model. Jeg ville nok vælge et der blev hængt op på væggen i den ene ende, og så evt kun have et ben i den anden ende, eller en buk, så det er lidt lettere i rummet og folk ikke skal slås med for mange ben, nu hvor pladsen er trang.
  -nye greb på skabet, jeg ville vælge lædergreb, i kernelæder. Det er billigt, nemt og flot.
  -evt. male væggen bag skabet, i en mørk farve, som du kan lide. Enten mørkegrå, mørkeblå eller en meget mørk dyb lilla kunne være flot.
  -ud med læderstolen ved skabet.
  -fjernsyn op på væggen og væk med tv bordet. Køb evt en arm, så du kan vende tv’et så det også kan ses fra spisepladsen?
  -puf’en står lidt upraktisk når du skal rundt i stuen, men jeg kan godt se det praktiske i at have noget at lægge fødderne op på, Og den kan jo også bruge lidt som et bord. Når du fjerner tv bordet, så vil du nemt lige kunne sætte puf’en derhen, når du ikke bruger den. Så behold den for nu.
  -En ny sofa er jo små dyrt, så for nu synes jeg at sofaen er ok, hvis du får et par puder i den. Vælg nogle puder i lækre natur materialer, som enten strik, eller noget andet anderledes end bare en mønstret pude. Med tiden ville jeg dog nok finde en anden sofa, måske en der er lidt større. Sofakompagniet har nogle flotte nogle, til en ok pris.
  -Lidt billeder på væggene, dem du har inde i soveværelset er super flotte. Så hæng måske dem op i stuen? Og så er jeg ikke så vild med planten bag sofaen, man kan ikke rigtig se den, så den bliver bare lidt irriterende for øjet, flyt den evt til den anden side af sofaen så man kan se hele planten inkl. krukken.

  Soveværelse:
  -sengen ned i modsatte hjørne
  -tøjopbevaring langs væggen, hvor sengen står nu. Synes dit tøjstativ er flot, hvis du er glad for det ville jeg beholde det og så købe et par hvide kommoder, f.eks. IKEAs MALM, til at have alt det der ikke kan hænge på stativet. Jeg ville sætte det med tøjstativet i hjørnet ved sengen, efterfulgt af 2 malm kommoder i rap. Det giver et roligt udtryk. Alternativet er selvfølgelig et skab. :)
  -skrivebord ved vinduet, jeg ville måske overveje om skrivebordet skulle stå ud fra vinduet i stedet for på langs med, så du sidder med ryggen mod væggen i stedet for ryggen mod resten af rummet. Så kan du stadig kigge ud, men også kigge på resten af din flotte lejlighed. Men det er jo en smagssag og afhænger også af udsigten :) Jeg ville igen vælge et med en tynd hvid plade, og ikke så bastante ben. Evt. kunne du have bukke som ben. hvis du vælger at have det ud fra vinduet, kunne du evt vælge at pladen startede i vindueskarmen, ovenpå den nuværende plade, og så at der var bukke i den anden ende (det kræver at det bliver fastgjort på en måde, så det er helt stabilt). Hvis det passer i højden tror jeg det kunne være rigtig flot.

  Jeg kan ret godt lide den sort/hvide stil du har på nuværende tidspunkt, men du skal have lidt naturmaterialer, som i ubehandlet træ, læder, bomuld, uld ind i nogle detaljer, for at det ikke bliver for 90’er agtigt med den sorte lædersofa.

  For mere inspiration vil jeg anbefale dig evt at kigge på bloggen http://www.amerrymishapblog.com. Hendes farveskala er også meget sort/hvid, jeg synes hendes blog og pinterest side er meget inspirerende.

  Det blev en lang smøre. Håber det giver mening og du kunne bruge noget af det :)

  Kh. Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Synes det ser ud til at være en rigtig fin studielejlighed. Det er super lækkert at du har 2 rum i stedet for 1 stort.

  Soveværelse:
  – Rykke sengen ned til væggen hvor du har dit tøj stående nu (med hovedgærdet mod væggen, og siden ind mod den væg med spejlet på). Evt. male væggen bag i en mørkere tone, fx grå.
  – Sengetæppe og lidt puder til sengen, kig fx H&M home eller IKEA for studievenlige priser.
  – Et lille sengebord, fx gammelt fra loppemarked.
  – En lille hylde, igen fx fra IKEA med en klem lampe (fx HEKTAR, IKEA) og en blomst/lys/billede (hvad du nu har, fx det ene af de store billeder).
  – Rykke tøjstativet, reolen og skuffekommoden over på den væg, hvor du nu har sengen. Er der penge til det kunne man skifte reolen og kommoden ud med to ens ting, gerne i hvid. Blomst og andet nips ovenpå til hygge samt i vindueskarmen.
  – En stol, fx læderstolen fra stuen eller en billig træstol fra genbrug, i hjørnet ml vindue og dør (hvis der er plads) til aflægning af tøj o.lign.

  Stue:
  – En hylde på væggen ved siden af skabet, over bordet, til køkkenting såsom køkkenrullen og salt&peber, bestik o.lign så får du også bedre plads på bordet når det bruges til andet end spisning.
  – Blomster og lys i vindueskarmen.
  – Puder og en plaid i sofaen, igen H&M Home eller IKEA.
  – Plakat i ramme over sofaen. Man kan finde mange fine, billige plakater på nettet og rammer kan findes biligt i IKEA, kvickly o.lign.
  – Fjerne puffen og i stedet prøve at finde et billigt sidebord i genbrug/på loppemarked, så har man lige til en kaffekop, men det tager ikke gulvpladsen.
  – Udskifte tv-bordet til et mindre, måske man kunne finde noget der kunne ‘matche’ sidebordet?
  – Fjerne den store gulvplante og måske få en lille på et af de andre borde.
  – Fjerne taske og kasser oven på skabet. Få dem ind i soveværelset/ud i entreen så dette rum kun er et opholdsrum, ikke opbevaring.

  Håber du kan bruge nogle af ideerne. Ved godt selv, at det kan være svært at få det hele til at slå til med SU’en. Det kunne være sjovt at se nogle efter-billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo, lækker studielejlighed! Altså, jeg synes allerede den er ret godt indrettet – meget stilsikkert. Men personligt mangler jeg lidt farve. Jeg tror, at nogle enkelte farver også ville være med til at skabe lidt mere hygge, som du også efterspørger. Det behøver ikke være voldsomt: Bare nogle enkelte ting hist og her – en plaid i sofaen eller måske en vase med lidt farver – og pasteller er jo altid en god måde at få lidt farve ind, selv hvis man ikke bryder sig særlig meget om det :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Helt klart en lysere sofa med nogle fede puder i.. Et lyst tv-bord med låger hvor man kan lukke ting inde og derfor ikk kan se dem.. Måske fjerne den sorte lænestol der står ved spisebordet, den er meget mørk, fylder meget og tager derfor meget plads.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis skabet i stuen kan flyttes, ville jeg helt sikkert gøre det, så der blev mere plads derinde. Prøv at se om tingene deri ikke kan komme på nogle åbne hylder på væggen i stedet eller måske i nogle rollerbeds under sengen, hvis det er nogle mindre pæne ting. :)

  Sofaen ville jeg prøve at skifte ud med en lysere – hvid, grå, blålig eller pastel måske – og måske også gerne med en, der ikke har armlæn, eller i hvert fald ikke så høje, da den kommer Tim at fremstå lidt firkantet og tung i dit rum. Du kunne kigge efter noget ala IKEAs Söderhamn, der er modulopbygget og fås i en del flotte farver.

  Til tv’et må du have fat i et vægophæng i stedet for tv-bordet. Tjek DBA og div. og ellers må du ønske dig et i julegave. :) Hæng også gerne en lille lampe op i det hjørne, da der ikke kommer lys fra vinduet der.

  I soveværelset, ville jeg, flytte sengen ned til væggen modsat vinduet, hvis den kan stå der (kan ikke helt bedømme om værelset er 2 m. bred eller ikke. I loftet foran sengen kunne monteres en skinne eller wire, hvori et hvidt – måske let gennemsigtigt – forhæng kunne hænge helt ned til gulvet (er ret sikker på dette kan købes rimelig billigt i IKEA også)… Så får du adskilt soveafsnit lidt fra resten af rummet med tøj og skrivebord, som jeg ville placere lige til venstre for vinduet. Overvej også vægophængte hylder og reoler i værelset her i stedet for dine hvide og brune reoler, der optaget noget af det sparsomme gulvplads.

  Held og lykke med projektet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror to af hovedproblemerner er at der er mange sorte møbler – og der mangler nogle nips.

  Idéen med en bænk ved siden af skabet syntes jeg er rigtig god, du kan få lidt mere siddeplads og droppe stolen for enden af bordet, så der bliver lidt mere gulv plads.
  På væggen over ville jeg sætte nogle hylder til at have nogen køkken- og nips ting på. Under bænken kunne du have et par kasser eller kurve til opbevaring.

  Sofaen ville jeg flytte over på den modsatte væk, lige nu står den i en gennemgangszone og tror man vil føle lidt mere ro, hvis det står på den modsatte væg.
  Tv-bænken trænger til en udskiften – og jeg tænker du måske kunne lave en ny af fundablokke, de er seje og super billige. Over sofaen ville jeg hænge et rionet/armeringsgitter og bruge til opslagstavle/billedevæg. Se f.eks. her: http://kreavilla.com/opslagstavle-af-metalgitter-diy/

  I soveværelset stemmer jeg også for at sengen rykkes ned i den anden ende, og så skal du finde enten et sengetæppe eller lagen, så man ikke kan se elastikken på siderne.
  Tøjstativet ville stå fedt, hvis man kunne se det fra stuen og understrege den rå stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Rigtig fin og lys lejlighed – og super flotte gulve!! Mange tingene er måske nævnt før, men her har du mine forslag:

  Soveværelse:
  Sengen rykkes ned i enden af rummet, med en anden farve bagvæg – måske en lys nuance, så rummet ikke virker mindre. Find to gamle trækasser som natborde, hvor der kan stå lidt bøger/magasiner i og en lille plante eller et fedt vægur på. To fede sengelamper, såsom enkelte pærer viklet om hyldeknægte fra Ikea.
  Skru en bordplade op ved vinduet som skrivebord, og find en hvid, enkel stol til, som ikke fylder for meget.
  Mellem bord og seng sætter du stativet, og måske finder en hvid kommode til det der ikke hænges op, eks fra Ikea. Du kan hænge et rionet op over kommoden og bruge det til opslagstavle.

  Stue:
  Tv skal op på væggen, og du kan hænge en lyskæde op i hjørnet for lidt hyggebelysning, eks happy lights eller en lidt mere rå.
  De to fine billeder skal op over sofaen, enten i ramme eller som de er. Lidt puder og en plaid i sofaen vil hygge.
  Jeg vil finde en ekstra bordplade til spisepladsen og bore den ind i væggen. den store stol skal væk, og i stedet erstattes af en bænk, der går fra skab til væg. Desuden vil jeg sætte to svævehylder op over bænken, den ene som flugter skabet og en under.
  Til sidst vil jeg finde lidt nips og levende lys for at få noget mere hygge ind i boligen.

  Håber du fik lidt inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Som jeg ser det, er dit hjem meget sort/hvidt og alle dine møbler ser meget nye ud.

  Hvis JEG var DIG ville jeg…

  1. Få et nyt tv-bord – evt. stabel det selv af nogle gamle kasser. Eller ønsk dig en kubikreol a la denne her i julegave: http://www.traevarer.dk/kubik-trae-halv-reolkasse-3-rum

  2. hæng en hylde op til køkkenting.

  3. Få dig et sengetæppe (f.eks. et billigt et fra IKEA: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20191758/, og nogle flere puder! (sy dem selv, hvis du er cool ;) )

  4. Jeg tror også jeg ville flytte lidt rundt, så skrivebordet kunne stå opad vinduet. Vær ikke bange for at stille ting ud i rummet.

  5. Du kan prøve at købe en bordplade og nogle ben seperat og samle det selv, så du får et lidt mere unikt bord. Du kunne også spraymale dit bord en anden farve, bare for at freake lidt ud.. Du kan også prøve at male dine sorte stole..

  6. Hæng noget på væggene! Køb nogle plakater med hjem fra et kunstmuseum, find et gammelt verdenskort på DBA eller en folkeskole i nærheden, bestil noget grafisk halløjsa fra Vissevasse… Bare hæng noget op!

  7. Prøv at gå i Tiger og H&M Home og se efter nips og dimser, det er et rigtig godt og billigt sted at finde trendy ting super billigt.

  8. Antikforretninger, genbrug og loppemarkeder! Find nogle gamle hyggelige ting til at bryde det ny-indkøbte vibe i din lejlighed – find evt nogle gamle guldrammer, sjove urtepotteskjulere mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  – Skabet og lænestolen skal ind i soveværelset (lav en hyggekrog med lænestolen). Sengen bør rykkes ned i den anden ende (længst fra vinduet).
  – I stuen skal puffen foran fjernsynet ud, og i stedet erstattes med en (ikke for dyb) kommode el.lign, der kan stå ved siden af sofaen.
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10251451/#/80100190)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/70240252/)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00280939/)
  – Fjernsynbordet fjernes og fjernsynet hænges op. Evt. på en tv-arm, så du kan dreje det alt efter hvor du sidder.
  (http://www.ergodirect.com/images/Ergotron/16877/alternative/Ergotron_45_296_026_Interactive_TV_Wall_Mount_Display_Arm_HD_Polished_Aluminum_8.jpg)
  – Spisestolene skiftes ud med 4 klapstole, hvoraf 2 kan få en fast plads på væggen, så de ikke fylder, nå der ingen gæster er.
  (http://www.ikea.com/ms/media/roomsettings/ideas/dining/20151_iddi02a/20151_iddi02a_hs04_PH119443.jpg)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10115067/)
  – Med skabet og lænestolen ude af stuen, bliver der plads til et større spisebord (evt. med plader), der samtidig kan fungere som arbejdsplads. Lad det stå ud fra den væg, hvor skabet pt er placeret, for at udnytte pladsen bedst muligt.
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S19011777/)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20206806/)

  Det var pladsen .. I forhold til hyggen, er det jo meget individuelt, men et par plakater (i ramme!) på væggene, et par fede puder og et flot tæppe over armlænet på sofaen, gardiner(!) og så generelt bare lidt flere farver, ville kunne gøre rigtig meget!
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80263870/)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20263873/)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20204906/)
  (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00221539/)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Som mange andre siger mangler du nips, puder, farver og noget på vægene. Efter min mening ville et par nye og mindre anonyme spisestole gøre underværker i det hjørne.
  Få dig desuden et lille sofabord, måske i eg så det matcher sofaen og en mindre puf end den du har så den ikke fylder så meget men så du stadig kan have benene oppe. Og som mange andre også siger er tv bordet et No-Go, næsten alt ville være pænere!
  Sengen ville jeg flytte til modsatte ende, få et fedt sengebord og så en sengekappe/langt lagen til sengen, det ville virkelig pynte. På din garderobe stang kan jeg se at du måske kunne sætte en plade eller noget på for neden og male den i samme farve som stangen. SÅ står dine sko osv. ikke på gulvet og flyder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE BEEF CHART