FERM LIVING AUTUMN-WINTER 2014 COLLECTION

BLUE VIBES

Dias1 Dias2

cushion / candlestick / illustration / plaid / bowl / teapot

Som de fleste af jer nok har fået med, så deltog vi i går i messen Formland UP/Graded, hvor vi legede og stylede i the blue gold studio det meste af dagen. Vi blev så imponerede over folks kreativitet – og så var det bare vildt hyggeligt. Især, fordi flere af jer søde læsere lige kom forbi, for at sige hej! Tak for det. Noget af det, som vi fik med fra messen var, at blå skulle være det nye sort. Hvad siger I til det? Jeg har altid været fan af blå, men at farven nu skal pryde min indretning… det skal jeg altså lige vænne mig til. Jeg er jo ikke sort-hvid-pastel-typen for sjov! ;-) Har fundet mine blå favoritter herover, men bare vent.. der kommer meget mere blå til efteråret/vinteren 2014.

Translation: As most of you already know, we were participating in the nordic design community Formland UP/Graded, where we playing and styling, in the blue gold studio, most of the day. One of the things that we got with us home from the fair was that blue is going to be the new black. What do you think about that? I’ve always been a fan of blue, but to bring the color inside my home.. that I just have to get used to! Im not a black-white-pastel-type just for fun! ;-) I have found my blue favorites over here, and just wait .. there will be more blue out there in the coming autumn and winter.

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Åh dét vil jeg glæde mig helt usigeligt til! Blå er den skønneste farve på hele paletten i mine øjne, og det vil passe perfekt ind med de grå/blå toner der i forvejen begynder at dominere min kærestes og mit hjem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Henriksen

  Hej Tatiana!

  Åh, sikke nogle flotte items! Jeg er selv helt tosset med de blå nuancer og har pyntet hele mit værelse med fine ting i disse farver. Jeg er især vild med tæppet og lysestagen på collagen, som tydeligt beviser at blå godt kan være en farve, der kan skabe hygge. Jeg vil også lige tippe dig om, at man i denne uge kan købe de fineste skåle med flotte blå mønstre i Netto til 15 og 25 kr, hvilket jeg har benyttet mig af. Virkeligt et røverkøb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at I havde en fantastisk formland dag! Skal helt klart også vænne mig til den blå farve, tror jeg er mere en søster grøn. Men utroligt dejligt udvalg af blå fund er vild med den smukke plaid! Vi ses i næste uge, glæder mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Det var så hyggeligt på Formland! :-) Jaaa, vi ses i næste uge. Det bliver så hyggeligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FERM LIVING AUTUMN-WINTER 2014 COLLECTION