STRING POCKET VS EKBY

STILL IN LOVE WITH EPOXY FLOORING

 photo 11_zps43117f85.jpg photo 12_zps8733492f.jpg photo 15_zps8ed7ab91.jpg photo 14_zps63beb08d.jpg
Photos from Fantastic Frank / Styling by Sarah (Coco Lapine Design)

Jeg faldt lige over den her lejlighed den anden dag og blev mindet om, at jeg stadig er dybt forelsket i epoxy gulv. Jeg kan da umulig være den eneste eller hvad? Tjek lige dets lækkerhed – og så i hvid… fy for dælan, det gad jeg godt have på et eller andet tidspunkt. Det er et utrolig karakteristisk og “uden at skære i øjnene”-klinisk gulv, og til mit forsvar (og alle andre, som drømmer om det), så skulle det være slidstærkt og praktisk. Det er jo ren win-win!

Translate: When I found this apartment the other day it reminded me, that I’m still deeply in love with epoxy floor. I can’t possibly be the only or what? It’s so delicious – and then in white… damn, I really want this floor at one time or another. It’s an incredibly distinctive and “without blinding the eyes”-clinically floor, and in my defense (and everyone else who’s dreaming about it), it should be really dupable and practical. That’s a win-win!

Tatiana.

12 COMMENTS

 • Christina

  Vi har lige smidt epoxy på i kærestens nye garage. Hele villa-vejen stank af epoxy i 4 dage. Jeg tænker at man skal tage i sommerhus en uge efter man har malet :) og advare sine naboer, det er SÅ krads.
  Men det er fantastisk pænt, utrolig slidstærkt og vedligeholdelsesfrit.
  Jeg er gået i gang med at tigge om epoxy gulv indenfor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You are right, I would mind to have such a white floor in my house. Fantastic!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  det er sååå lækkert, mit drømme gulv – og kæresten er heldigvis med på den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Always wondered what’s the secret to these perfect white floors. Didn’t know about epoxy paints but this is such a great fiind. Thank you for the tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så det første gang i en solgul udgave i Nybyggerne og har lige siden været helt vild med det! Ved I, om det kan lægges ovenpå et gammelt trægulv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det samme her. Det så for cool ud! :-) Jeg ved det ikke. Det kommer nok an på, hvilket look det skal have. Hvis det skal være ligesom på billederne her eller i Nybyggerne, så tror jeg desværre ikke, at det kan lægges ovenpå et gammel trægulv. Men mindes at have set noget epoxy gulv, hvor man faktisk kunne ane trægulvet under. Men du må nok hellere have fat i en ekspert! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kunne måske også være meget fedt, at trægulvet kan anes en smule – kan du huske hvor du har set det?

   Lige nu har jeg malet gulvene i de fleste rum med hvid gulvmaling, hvilken også fungerer ganske glimrende ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er utroligt, hvad gulvet gør ved et rum. Jeg er også selv ret vild med de hvidmalede trægulve! Kan desværre ikke huske, hvor jeg har set det henne. Prøv at søg på pinterest eller google “epoxy floor” – der plejer altid at komme alt muligt frem! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Epoxy kan ikke lægges på trægulv. Underlaget skal være tabilt og må ikke give sig :( Og HUSK at få en dygtig håndværker til at lave det. Vi fik det lavet af en proffessionel gulvmand, som viste sig ikke at have erfaring med det…. 3 måneders forlænget arbejdstid fordi det skulle laves om …Bah!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mille

   Jeg er glad for, at jeg trods alt kan drage nytte af dine erfaringer, for det er godt nok surt med 3 måneders ekstra arbejde ;-)

   Det lader ikke til, at det bliver til et epoxygulv til mig i denne omgang – alle mine gulve er af træ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil lige tilføje at vi har fået fikset vores plankegulv med epoxy. Det kan man altså godt! Vi havde en maler til at gøre det, og da der var fejl i hans arbejde og han måtte male igen, så var der faktisk også en mand ude hos fra producenten. Der er altså ingen af dem, der har kommenteret, at et rent og nyslebent plankegulv ikke kan klare epoxy. Dog endte gulvet med at skulle have 5 (!) omgang, da det sugede temmelig meget. Eopxy er mere tyktflydende, så det er sejt at male med og årerne i gulvet er ikke så fremtrædende som på en almindelig gulvmaling.
   Det er et eddergiftigt materiale, så der skal en professionel til i mine øjne. Det er dog en relativ dyr behandling i forhold til almindelig gulvmaling. Men ja – det er holdbart. Maleren sluttede med ordene: “Nu kan der køres gaffeltruck herinde uden skrammer”. Det siger lidt :)
   Tjek evt mit hashtag på insta for at se gulvet #rockpaperhome.

   KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså, må også tilslutte mig Jeres kærlighed for det hvide epoxy gulv – dog er vi slet ikke enige om det emne herhjemme… Tak for den smukke inspiration piger, og ha en super smuk uge! kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STRING POCKET VS EKBY