THE ANDY WARHOL QUOTE POSTERS

AQUARELLE BY THE ARTIST JOANNA JENSEN

 photo nyny_zps2abfc3f2.jpg photo nynyny_zpsd49a9546.jpg

Kan købes her og her

På det seneste er jeg blevet helt vild med akvarel og jeg har virkelig fået lyst til at klikke en hjem. Jeg elsker det organiske udtryk som gemmer på en hvis mystik, ja man kan jo bruge virkelig lang tid på at studere sådan en akvarel, fordi der er så mange finurlige detaljer. Især ovenstående akvareller tager virkelig pusten fra mig, de er jo SÃ… fine!! Den dygtige kunstner er Joanna Jensen, som jeg faldt over på moodings.com i min jagt på akvareller. Derinde finder man i øvrigt også mange andre rigtige dygtige up coming kunstnere :-)

Translation: I just love aquarelle art and espacially these takes my breath away. The talented artist is Joanna Jensen who’ work I found on moodings.com – a site were you’ll also find other talented up coming artists.

Camilla Marie

8 COMMENTS

 • Hun er bare rigtig dygtigt hende Joanna. Jeg har selv to af hendes akvareller og jeg elsker at kigge på dem begge to :)

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camilla :) tusinde tak for disse smukke ord, de bragte et stort smil frem på en ellers grå dag – TAK! Hvis du nogensinde falder for nogle af mine ting så sig til, jeg vil gerne give 30% rabat – kunne være en lille rak for dette flotte indlæg! God sommer til dig! Kh. Joanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen så lidt da, skønt at høre :-) Uh sikke et skønt tilbud, det kan jeg ikke afvise at jeg vil benytte mig af når sommeren er ovre ;-) Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • So delicate, yet such an impact – lovely!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Åårh de er flotte! Kan i ikke lave et indlæg med nogle ideer til noget man kan have blyanter og sådan noget i? Altså f eks nogle glas eller noget. Eller har i lavet det? Vil du så linke til det? Læg lige mærke til hvor meget jeg siger nogle og noget hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er nu fire udvalgte værker, som vi, i samarbejde med Joanna, har lavet i storformat, 50 x 70 cm
  De koster kun 350,- pr. stk. inkl.fragt.

  De kan ses på http://www.gallerisejersen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE ANDY WARHOL QUOTE POSTERS