FLEA MARKET INSPO: VINTAGE CAMERAS

HOW TO STYLE: A LIGHT BULB CHAIN

 photo lys1_zpsa4f8df3e.jpg photo lys4_zps7b300021.jpg photo lys2_zpsd75c048e.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Dette indlæg er lavet under opfordring fra en læser, som manglede lidt inspiration til hvordan hun kunne style sin lyskæde, hvilket jeg synes var en super god idé :-) Hvis I også sidder derude og har idéer eller ønsker til indlæg så sig endelig til!

Lyskæden med de fine glødepærer er noget nær den mest omtalte genstand her på bloggen. Vi har alle tre lyskæden og har alle tre valgt at style den på samme måde, ved at hænge den i et hjørne – men der findes naturligvis også andre måder at gøre det på :-) Lyskæden er egentlig beregnet til udendørs brug, og hvis jeg havde en altan eller terrasse, havde jeg klart valgt at tage den udenfor om sommeren, da det jo virkelig er en hyggespreder. Endnu en mulighed er at hænge den som en pendel, hvilket vi tidligere har lavet et indlæg om lige HER.

Lyskæden kan desuden købes på frkmage.dk lige her.

Translation: This post is made by request of one of our dear readers who needed some inspiration on how to style a light bulb chain which i thought was a great idea. If you have a wish or a great idea to a blog post – please don’t hesitate to share it with us :-) The light chain with the pretty light bulbs is probably the most mentioned object on the blog. All three of us owns the light bulb chain and has chosen to style it the same way; hanging from a corner but of course there are some other ways to do it. The light bulb chain is intended for outdoor use and if I was the great owner of a terrace or a balcony, I would definitely bring it there since it creates such a great atmosphere. Another option is to hang it like a pendant which we previously made a blogpost about HERE.

Camilla Marie

10 COMMENTS

 • Det er godt nok nogle fine måder at bruge lyskæden på! Jeg har selv fået en Happy Lights-kæde i julegave, men jeg har godt nok svært ved at finde ud af hvor og hvordan den skal være. Lige pt. bruger jeg den som natbordslampe rullet sammen i en klump på natbordet, men gad ret godt få den op at hænge fra loftet og ned langs væggen på et tidspunkt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det ser virkelig godt ud! :-) jeg har bare lige et spørgsmål. Kan man skifte pære på denne variant? Jeg har nemlig tidligere set en, hvor dette ikke var en mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Tak fordi I tog jer tid til at lave indlægget – det var lige den inspiration jeg manglede ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie-louise posgaard larsen

  Uh, den ide med at hænge den op på terrassen er lige mig – og mit hjem. Den ville være fint i mit lille terrasse hjørne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Super fed ide med at samle den. Jeg har set et sted hvor den hang ned i et hjørne ned fra en HAY gym knage. Det så rigtig godt ud. Følger der forresten pærer med når man køber den på hjemmesiden du linker til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Where could I buy a string light like these?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLEA MARKET INSPO: VINTAGE CAMERAS