HOW TO STYLE: THE STEEL MESH BOARD

VISITING: JOHANNE DUEHOLM

I dag skal vi på besøg hos Johanne (og hendes kæreste), som bor i denne charmerende lejlighed i Aalborg. Hjemmet er præget af finurlige detaljer og høj æstetik uden at blive upersonligt – tværtimod! Det er tydeligt, at der er en stringent linje i hjemmet, dog uden at være kedelig, da der er tilsat tilpasse mængder nips, humor og pasteller. Som altid har jeg stillet Johanne en række spørgsmål, som hun svarer på igennem indlægget. Hvis I allerede ikke kan få nok af Johanne og hendes stil, vil jeg da lige anbefale jer, at følge hende på instagram, hvor hun er at finde under brugernavnet: huntingdoves. Enjoy!

 photo IMG_2933redi_zpse36d828a.jpg

 photo IMG_2927redi_zpsb06b9aa1.jpg
Hvis du skal præsentere dig selv kort?
Jeg hedder Johanne Dueholm, er 27 år og blev sidste år uddannet Cand. mag. i Turisme. Jeg bor sammen med min kæreste Mads i en 87 kvadratmeter stor 3-værelses lejlighed i Aalborg. Vi købte lejligheden for et år siden. Det var et håndværkertilbud med stort H og vi brugte derfor hele sidste sommer på at sætte den i stand. Men ting tager tid, når man vil lave det hele selv, så nu her et år efter er vi stadig ikke sådan rigtigt færdige, men det går bestemt i den rigtige retning. Vi elsker vores lejlighed og nogle gange må vi lige knibe os selv i armen for at tro på, at det nu også virkelig er vores.

 photo IMG_2825redi_zpseb15d3f1.jpgHvordan vil du beskrive din boligstil?
Under vores studietid boede vi i en lille studiebolig på 39 kvadratmeter. Stedet bar meget præg af alle de funktioner, de få kvadratmeter skulle tjene og lige meget hvor meget jeg forsøgte at finde på smarte opbevaringsløsninger, så var det en umulig opgave. Derfor var det virkelig vigtig for os, at den nye lejlighed skulle indrettes meget mere roligt og afdæmpet, uden en masse forstyrrende elementer. Så det kom nærmest helt naturligt, at det er den nordiske, lyse stil, der danner basen i vores indretning. Nu er der meget mere luft mellem tingene og jeg har forsøgt at skabe en god blanding af både feminine og mere minimalistiske, maskuline elementer. Dertil elsker jeg sjove og lidt legende detaljer, så dem er der også blevet plads til.

 photo IMG_2924redi_zps34d3c2dc.jpgHvor finder du inspiration?
Jeg er flittig læser af boligblogs. Lige for tiden er jeg blandt andet meget betaget af bloggen Ollies & Sebs Haus, hvor moren til de to drenge, Deborah, har skabt en virkelig inspirerende bolig med enkle, men meget effektfulde detaljer. Dertil bruger jeg meget Pinterest og på det seneste er jeg også begyndt at bruge Instagram flittigt – som mit lille inspirations-fix i løbet af dagen.

 photo IMG_2923redi_zps7e85cd04.jpg photo IMG_2937redi_zpsc4b68453.jpgHvilken ting er du særligt glad for i jeres hjem?
Da vi selv har lavet alt i lejligheden, har jeg jo fået et helt særligt forhold til det hele, fordi alt er valgt med omhu. Så at vælge én ting er svært. Men jeg er måske især glad for den åbning, vi valgte at lave mellem stuen og køkkenet. Det har givet et helt fantastisk lys i hele lejligheden. Dertil er der en skøn udsigt fra lejligheden til en park og sø, og jeg glæder mig rigtig meget til at bo ude på vores altan det meste af sommeren.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Vores længeventede sofa Vera fra Sofakompagniet er endelig kommet. Vi kom til at sælge vores gamle sofa, før vi bestilte den ny, uden lige helt at gennemtænke, hvor lang tid 8 – 10 ugers leveringstid egentlig føles som, uden noget behageligt at sidde på foran fjerneren. Det var ren lykke.

 photo IMG_2928redi_zpsd9f2318c.jpgHvem er din yndlingsdesigner eller yndlingsmærke inden for interiør?
Den er svær. Jeg tror ikke rigtig, jeg har én ynglings, men jeg synes, de veletablerede, danske designvirksomheder gør det rigtig godt for tiden. Generelt er jeg meget begejstret for design i god kvalitet og lækre materialer – såsom læder, porcelæn, træ og uld.

Hvad er dit drømmekøb til jeres bolig?
Jeg har længe drømt om Flos 265 væglampen i sort – jeg tror, den vil være helt perfekt i stuen. Dertil går jeg også og drømmer om den dag, hvor jeg får råd til at købe rigtig kunst til væggene. Gerne af Michael Kvium eller Julie Nord. Indtil da er det jo heldigvis nemt at få lidt billig kunst ind i hjemmet ved at købe udstillingsplakater med ens yndlingskunstnere.

 photo IMG_2936rediNY_zps02b8f82b.jpg photo IMG_2926redi_zps3e04cd6e.jpg

Click HERE for translation.

Camilla Marie.

47 COMMENTS

 • Caroline

  Shit hvor er det lyst og lækkert!! :-) Rigtig flot lejlighed – og luksus at have så mange kvadratmeter til rådighed. Respekt for at det er selv-istandsat! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak Caroline – og ja, det er virkelig luksus, især når man opgraderer fra en 11/2 værelses lejlighed :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Virkelig fint hjem!! :D – hvor er det flotte store sorte spejl fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fedt indlæg og lækre billeder! Jeg er vild med LEGO-inputs’ne :D
  Dog har jeg lidt svært ved at fange hvordan lejlighedens plantegning er – gæstesengen og arbejdsbordet går jeg ud fra, står i samme rum, men køkkenet, spisestuen og tv-stuen har jeg ikke helt grejet. Men laber inspiration – jeg er ret stor fan af de her indlæg! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvorefter jeg finder et billede fra lejligheden i jeres INSTA LATELY-indlæg – nevermind! Jeg har grejet det! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Cecilie :) Og godt du lige kan svare dig selv der :D Min kæreste er rigtig glad for LEGO, så jeg synes, vi har fundet en rigtig god måde at lade det komme til udtryk på ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Hvor er tæppet som hænger over stolen fra???
  Kan ikke finde det nogen steder (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Det er fra Pia Wallén – som har en svensk webshop ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Wauw, sikke en smuk lejlighed! :) Den er virkelig pænt indrettet!
  Er der nogen der kan sige mig, hvor plakaten med S’et er fra (på billedet fra soveværelset)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Sara – sikke en sød kommentar :) Plakaten er fra Waiitt Studio – jeg har købt den på Artrebels.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Super lækker lejlighed! Har de to soveværelser? :-)
  Hvor er sengen fra, på anden sidste billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tak skal du have, Matilde :-) Lejligheden har et soveværelse og et kontor/gæsteværelse ;-) Sengen er fra IKEA, model Nordli.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk og misundelsesværdig en lejlighed! Hun er også blandt mine yndlingsinstagrammere, hende kan man få meget inspiration ud af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Arj tusind tak, Ditte – hvor er du sød :D Det var da en skøn kommentar at gå på weekend på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅÅÅÅÅ smuk sofa og fantastisk køkken! Ej hvor inspirerende :)

  Knus fra Sofie
  http://www.basicspacebysofie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Sofie :-D Vi er også virkelig godt tilfredse med den sofa :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER det der sofabord! Ved I hvor det er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tak skal du have, Louise :-) Sofabordet er et gammelt et fra mine forældres loft – men jeg ser dem tit på loppemarkeder/genbrugsbutikker, så måske du kan være heldig at finde et dér :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  wow misundelig.. hvor er det bare en lækker lejlighed.
  hvor er det flotte skrivebord fra?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tak Mette, sikke en sød kommentar – skrivebordet er blot et par bukke og en plade fra IKEA, meget nemt og billigt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er tv-bordet fra? :) Virkelig flot lejlighed iøvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Katrine :-) Jeg er glad for, at du kan lide den! Tv-bordet er fra IKEA i Bestå-serien :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Nu har jeg virkelig prøvet at lede efter det, men kan ikke rigtig finde det :( Kan ikke finde et hvor der kun er låger. Gider du måske give mig til link til det? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Det tog også lidt tid for mig at gennemskue :-) Bestå er en serie, som man selv sætter sammen ud fra ens behov i IKEA butikken (de har computere stående med et program, hvor man selv kan sætte systemerne sammen). De har forskellige moduler, som man så kan kombinere med låger, skuffer, greb, ben, farver osv.. Vores tv-bænk er derfor blot tre moduler i 38 cm., som er sat sammen. Håber, det hjælper lidt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Det gør det hvert fald! Det lyder mega fedt :) Synes nemlig de tv-borde med en hylde til dvd afspiller ikke er særligt kønne, men dit tv-bord er dejligt simpelt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Nyholm

  Hej Johanne.
  Skønt hjem I har ! – Dejligt at I vil vise det frem til inspiration til os andre!
  Jeg vil gerne høre hvor jeres køkken er fra?

  God weekend..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Ditte – det er jeg super glad for, at du synes :D Kabinetterne i vores køkken er fra Invita, model Wideline. Corian bordpladen og den underlimede Blanco vask bestilte vi gennem bordpladefabrikken.dk – de kunne gøre det til ca. 1/3 i forhold til den pris, vi fik fra Invita, så der var virkelig penge at spare. Alle hårdehvidevarer er Siemens og emhætten er fra Eico, og vi købte dem forskellige steder, afhængigt af hvor vi kunne få dem billigst – så dér var også penge at spare i forhold til Invitas priser :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Rigtig fint!
  Ved I/du hvor man kan købe ” the paper bag”? Kan jo finde den mange steder på nettet, men vil så gerne lige se på den med fingrene ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tak skal du have, Simone :-) Jeg købte min paper bag på sirlig.dk – så jeg så den heller ikke med fingrene, førend jeg modtog den :D Jeg kunne nemlig heller ikke finde nogle fysiske butikker, der sælger den. Men jeg er rigtig glad for den – den har så mange anvendelsesmuligheder og koster jo heller ikke en bondegård ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Johanne

  Sikke et fint hjem! Har du mulighed for at oplyse mig navnet på sofaens farve? Er I glade for den model? Vi overvejer selv at købe den.

  Bedste hilsner
  Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Henriette :-) Vores sofa er i den, de kalder vendi grå. Vi er super glade for den! Man sidder rigtig godt i den og kvaliteten er også rigtig fin i forhold til prisen. Den var ventetiden værd ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Beck Andersen

   Mange tak for svar, Johanne.
   Kan det passe, at farven hedder ‘Vendy cool grey’ og at stoffet er 100 % polyester. Bare så jeg er helt sikker på, at det er den rette farve, jeg bestiller sofaen i ;-)
   God dag!
   Bedste hilsner
   Henriette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Hej igen Henriette :-) Ja, det er lige præcis den – potato/potato :D
   Rigtig god dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette Laurberg

  Hvor er det lyserøde sengetæppe fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  SIKKE da en køn lejlighed – jeg er fan!
  Må jeg have lov at høre hvor jeres spisebordsstole er fra?
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak, Louise :-D Spisebordsstolene er fra IKEA – model Sigurd :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej. Super super lækker lejlighed. Jeg kan se spejlet er fra Ikea – ved du hvad produktnavnet er? VH Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nora

  Hvor er spejlet i soveværrlset fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Super lækker lejlighed!

  Kan se i en tidligere kommentar, at tv-bordet er af Bestå serien fra IKEA, gælder det også skænken på billede 6? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tak skal du have Nanna :D Ja, begge dele er fra Bestå serien :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Er det denne? http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S79021108/#/S69019295

   Og har du vendt den på hovedet? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Nej, Nanna – Bestå-serien fungerer sådan, at man selv skal bygge dem op efter ens behov. I IKEA har de et område kun med Bestå, hvor du på en computer så selv kan sammensætte den løsning, der passer til dig – både hvad angår moduler, skuffer, greb, hylder, ben, farve osv. – så du kan ikke finde de færdige modeller på hjemmesiden, kun forslag til, hvordan de kan bygges op :-) Håber, det hjælper dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisel

  Hej, hvor bor i bare flot og enkelt, med mange sjove detaljer. Må jeg spørge hvilket mærke din brødrister er ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: THE STEEL MESH BOARD