PERFECT MONOCHROME

4 MINIMALISTIC TABLE SETTINGS FOR EASTER

 photo 2_zps04c61f15.jpg photo 1_zpsb15b94b3.jpg1 / 2 / 3 / 4

Er der mon nogle af jer derude, som skal holde påskefrokost i år? Her er i hvert fald et par ideer til, hvordan man kunne dekorere et bord til en påskefrokost på simple og minimalistiske måder. Jeg skal faktisk hverken holde eller til nogen påskefrokost i år. Det er i hvert fald ikke meningen, og jeg har alligevel tusinde planer. Ã…h, tiden går så hurtigt! :-)

Translation: Are there any of you who’s going to keep easter this year? Here you’ve got some ideas to how you can decorate a table for easter on simple and minimalistic ways. I’m neither having or going to any easter lunch. Or, it’s certainly not my intention, and I’ve got a hundred plans anyway. Oh, time goes by so fast! :-)

Tatiana.

2 COMMENTS

 • C

  Skal holde påskefrokost på søndag, så tak for fin og god inspiration! :-)

  / C
  http://www.secondarysombre.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Mona

  Hvor er det fint! På billede nr.2, hvad er det karsen er sået i? Altså der hvor der står et æg ovenpå :) Håber I ved hvad jeg mener :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERFECT MONOCHROME