HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #8

I LIKE BORING THINGS

 photo bfb28a6a-e2aa-4808-a90f-0ff44da1e64e_zpsf54aa8b1.jpg photo 3_zps864b0e61.jpg

Tænkte, at jeg lige ville vise jer et par billeder af mit soveværelse, da der er sket et par ændringer her den sidste måned. Jeg har fået Andy Warhol plakaten op at hænge over min seng, hvor der før var en hvid billedhylde fra Ikea – og så har jeg fået nyt sengebord eller rettere en sengehylde! De skarpe læsere kan måske huske, at vi før havde træstammer som sengeborde. Jeg var så glad for dem, men desværre kom der dyr i dem efter, at de havde stået inde i varmen, i et stykke tid. Øv! Min kæreste mente, at han ikke behøvede et nyt sengebord, så da jeg faldt over denne lækre hylde i en genbrugsforretning, her i Kolding, til sølle 150 kr., slog jeg til. Jeg er blevet så glad for den – og måske for første gang nogensinde, hænger stilen sammen i mit soveværelse! :-)

Translation: I thought, that I just wanted to show you a few pictures of my bedroom, since there has been some changes the last month. Before I had a picture-shelf from Ikea over my bed, but now the poster from Andy Warhol is adorning my wall. The sharp readers may remember that I used to have logs as bedsides tables. I was so happy about them, but unfortunately there were still small animals inside it. Boo! My boyfriend apparently didn’t wanted a new bedside table, so when I saw this nice shelf at a thrift store and for only 150 DKK, I had to buy it. I’m so happy about it – and maybe for the first time, I think the style makes sense in my bedroom! :-)

Tatiana.

23 COMMENTS

 • Caroline

  Hvor ser det lækkert ud. Hvor har du fået plakaten? Jeg synes, jeg har googlet efter ham mange gange, men har endnu ikke kunnet finde denne plakat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! :-) Det er, fordi den desværre kun kan købes i Sverige. Jeg har købt den på Moderna museet i Malmø :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Det var ærgerligt. Tusind tak for svar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvilke genbrugsbutikker i Kolding er dine yndlings/ vil du anbefale? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min favorit er helt klart butik knæhøj hvad angår interiør. Der er altid noget at forelske sig i. Bare se deres facebook profil, hvor de ofte lægger billeder op ;-) Ellers er de to der ligger nede ved banegården på jernbanegade er også ret gode! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Fint! Det kunne godt være en hylde fra Frama :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det en perfekt hylde som natbord! Det er virkelig noget af et kup :) Og hvor ser det bare rart ud når lyset falder sådan ind i jeres soveværelse. Perfekt til afslapning og genopladning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja, irriterende man ikke kan få plakaten i DK. Øv, jeg må lave min egen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Er helt tosset med dit natbord? Hvor er det fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Eeeej hvor blev jeg ked af det, da jeg læste at hylden var fra en genbrugsforretning! Den ville jeg godt nok gerne have haft fingrene i … Øv!
  Mega lækkert soveværelse, enkelt og lyst og bare et rum man helt klart gerne vil sove i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! :-D Hvis det er, så er jeg ret sikker på, at de havde flere, da jeg købte det. Måske bare lidt større? Men hvis det er, er den købt i Butik Knæhøj i Kolding. Det kan virkelig anbefales at tage et kig forbi ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint!
  Jeg er så vild med det citat af Andy Warhol :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare FINT ud!! Hylden er jo perfekt der :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er det bare blevet fint!

  Jeg må snart forbi Malmö og købe de plakater. Hvad har du givet for den? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! :-) Tror kun den kostede 130 kr. – det er mega billigt! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er jo et kup! :D Jeg må hellere snart komme en tur forbi Malmö og hapse sådan en med hjem – eller måske et par stykker. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Hvor er du bare heldig at have fået fingrene i den plakat – Kan lige se at der bliver budt 1200 for to af dem på trendsales.. Det er helt vildt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor vildt! Det var da vidst noget af et kup, jeg fik lavet der så :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor ser det fint ud! Hvor er rammen købt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvilken størrelse og pris har din Lyngby vase? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #8