THE ITALIC CANDLESTICK

THREE OF MY FAVORITE FLOORINGS

En af mine store drømme er, at jeg en dag enten får lov til renovere et ældgammelt hus, hvor jeg selvfølgelig vil bevare nogle af huset gamle elementer, eller at bygge mit helt eget hus. Et af de vigtige elementer, når man skal renovere eller bygge et hus, er helt sikkert gulvene. Det betyder alt for et rums udtryk og stil. Mine favoritgulve pt. er følgende:

 photo 1_zpsa2737887.jpgRumhemma

Epoxy gulv… åh ja, hvem drømmer ikke om at få et epoxy gulv efter at have set nybyggerne (hvis man altså så det). Anne og Simon lavede det fineste gule epoxy gulv – og selvom gul ikke lige er min farve, så kunne man da ikke lade være med at savle lidt over dets lækkerhed. Epoxy gulv er en moderne løsning, som både er slidstærk og karakteristisk.

 photo 3_zps2d15ed98.jpgPinterest

Sildebensparket er en ældre kendning, hvis man kan kalde det, det. Det er faktisk først i løbet af de sidste par år, at jeg er begyndt at have en svaghed for det mønstrede parketgulv, da jeg altid har forbundet det med “gamle dage”. Men som alt andet, så kommer tingene jo igen! Sildebensparket er en holdbar løsning, som giver rummet charme og så ser det jo bare eksklusivt ud.

 photo 2_zps069cf90e.jpg
Dinesen

Og måske mit favoritgulv af alle: trægulve a’la Dinesen! Jeg har faktisk aldrig været fan af træ, men så snart det er lyst og ubehandlet, så kan jeg altså ikke stå for det. Dinesen gulvene skriger langt væk af kvalitet og godt håndværk. De lange planker giver en unik, smuk og autentisk udstråling.

Har I mon et favoritgulv? :-)

Translation: One of my biggest dreams is to renovate an old house or build my own, and when I hopefully get the chance to do that, one of the most important elements will be the flooring. I got three favorites pt. which is epoxy, herringbone and the dinesen floor. All made of good quality, but with different characteristics. Do you have a fave? :-) Want to read the whole post in English or in another language?! Push the “translate”-button in the top.

Tatiana.

8 COMMENTS

 • Mit favoritgulv er nok sildebensparket, men det er desværre også ret dyrt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg får næsten ondt i hovedet ved tanken om hvor meget støv der kan gemme sig, når der ikke er sat lister på – på det nederste billede :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Et skarp øje, du har der! ;-) Jeg har faktisk slet ikke tænkt over det, men tror måske, at det kan være fordi det er et produktbillede, som jeg har brugt?! Anyways.. de fleste mennesker ville i hvert fald nok bruge lister! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er sildebensparket. Det er jo efterhånden blevet en klassiker, og så sildebensmønsteret bare smuk. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med Dinesen gulvet, det er så lækkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det giver ufattelig meget ro med et lyst gulv. Så længe det er lyst, er jeg åben overfor mulighederne.

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vinther

  Flotte gulve! Jeg vil gerne have lavet et epoxy gulv fuldstændig som det, vist på det øverste billede, det lyse, gullige. Er der nogen mulighed for at du kan hjælpe med farvekoderne på det? Og om det er malet epoxy eller om det er flydespartelens farve også lakeret? håber du kan hjælpe eller ved hvor jeg kan finde ud af det;-) Tusind tak på forhånd.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Årh, det kan jeg desværre ikke! Men du kan eventuelt tage billedet med til dem, der skal lave gulvet? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE ITALIC CANDLESTICK