NEW IN: VINTAGE CHANEL COMMERCIALS

MISMATCHING CHAIRS

 photo mism1_zpsf84e3652.jpg photo mism2_zps0dc1a1cd.jpg photo 3_zps2ed5a2ce.jpg
Source: Annaleenas Hem, Varpunen, J. Levau Blog, My Secondhand Life og Rasmus & Henriettes lejlighed @henrietteschou (instagram)

Er der noget der kan se fedt ud, så er det hvis man mixer stole. Ikke bare stole i forskellige farver, men vidt forskellige stole. Det kan være en blanding mellem nye og gamle, dyre og billigere eller et mix af ens yndlingsstole. På den måde kan man betragte det lidt som en samling og så er man fri for den svære beslutning om hvilke stole man skal vælge :-) Selv er jeg ikke modig nok, men måske bliver jeg det en dag. Fedt ser det i hvert fald ud, samtidig med at det giver indretningen kant og gør det hele lidt mere spændende.

Translation: I think it looks amazing if you mix up chairs. Not only in different colors, but different styles. It could be old ones and new ones, expensive and budget or a mix up of your favorite chairs and see it as a collection. In this way you don’t have to make the difficult decision about which chairs to choose. Unfortunately i’m not brave enough, but hopefully some day I will be cause it looks just great. By the way I think it makes the room significant and a bit more interesting.

Camilla Marie.

..husk forresten at I stadig kan nå at byde på de flotte gamle CHANEL reklamer jeg viste jer på bloggen i går. I kan byde på dem på min Trendsales lige HER. Annoncen lukkes i aften kl. 20 :-)

Photobucket

9 COMMENTS

  • Vi har lidt forskellige stole ved vores spisebord.. Det ser ret godt ud.. Burde måske poste et billede af det på et tidspunkt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror heller ikke helt jeg er modig nok til at satse på forskellige stole =/ Selvom jeg virkelig synes det ser fedt ud! Man burde jo bare springe ud i det :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker det og vil selv ha’ det, nu her hvor jeg skal have nyt spisebord. Jeg har længe været på udkig efter de rigtige stole til projektet. Den ‘flettede’ som er billede 4 med lammeskindet i. Hvor er den fra? Nu har jeg set den på så mange blogs, men stadig ikke stødt ind i rigtigt :-) Hjælp!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rae

    i love the idea of mismatched chairs so much and think it can look so perfectly imperfect!

    rae from lovefromberlin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så fint og personligt. Har “desværre” allerede 4 ens stole som jeg er meget glad for, men ellers kunne jeg godt ha været fristet af at hoppe med på den ide :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Mose Andersen

    Jeg er HELT VILD med væglampen på det første billede!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mixed chairs ser fedt ud. Med Eames eller A. Jacobsen stole går man aldrig helt forkert. Nogle fede fra genbrugen er også cool, men man skal vælge med omhug.
    Fede billeder!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: VINTAGE CHANEL COMMERCIALS