LIGHTNING LOVE

FREE PRINTABLE: LET’S STAY HOME

 photo 1a04bd0f-2838-457f-ab9d-b8c032fbc450_zps5c1d0c1b.jpg photo 6b8e22bd-2611-49b6-978f-73cf4354afa1_zps783a68df.jpg

Igår fik jeg pludselig en voldsom trang til at lave lidt om i soveværelset. Jeg har længe haft en hylde til at hænge, hvor der har stået sko på, men det var jeg blevet godt træt af at se på og i stedet ville jeg gerne have mine marmorkasser og et billede op. Derfor gik jeg i krig med Word og lavede et simpelt lille “Let’s stay home” print, som jeg printede ud og satte i en ramme jeg havde liggende – en virkelig nem og billig måde at tilføje lidt nyt på. Hvad synes I om det? :-) Jeg har tidligere vist noget lignende, hvor det var nogle sjove “dictionary quotes” jeg havde sat i rammer, og dem var I ret begejstrede for. Så hvis nogle af jer, skulle have lyst til at bruge det print jeg har lavet, kan I downloade det ganske gratis lige HER.

Translation: Yesterday I suddenly wanted to make some changes in my bedroom. For a long time I have used a shelf for shoe-storage, but I was getting very tired of looking at it and instead I wanted like to have my marble boxes and an image up. So I just made a simple print in Word and put in an old frame – a really easy and inexpensive way to add something new. What do you think? :-) I have previously shown something similar with fun “dictionary quotes” I had printed and put in frames, and a lot of you were pretty exited about them. So if some of you would like to use the print I’ve made, you can download it for free right HERE.

Mette.

Photobucket

29 COMMENTS

 • Hvor er det fint! Det er sjovt, at en så simpel idé kan give et skønt udtryk i hjemmet :-) God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser vildt fedt ud! Meget inspirerende – lige hvad jeg manglede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan!
  Det er virkelig et skønt budskab, og det er så smukt udført!
  Jeg har dog ingen printer, så jeg må lige se hvad jeg kan finde ud af :(

  Mvh Betina
  http://www.betinalerche.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså fint! Og fedt at du deler det med os! Jeg skal også snart i gang med soveværelset. Det halter lidt. Har I egentlig stadig gang i det der home-improvement, hvor man kunne sende billeder ind? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Ej hvor fedt, den er lækker – elsker det der simple look! :)
  Hvilke skrifttyper har du anvendt?
  Mvh Annie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih hvor fint :) Og tak for download!
  Er den fine skrifttype som er brugt ved let’s en fra word? I så fald hvad hedder den så/ellers hvor er den fra? :) Også for den anden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skrifttyperne hedder Aljo Regular og Baskerville Old Face. Kan ikke huske hvor de er fra, da det er nogen jeg har haft liggende længe – google må være din ven ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Elsker det! Simpelt – og så passer det perfekt på min familie! Tak fordi du deler! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cute!
  I love these little printables to brighten up a space.
  x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er virkelig fint:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er virkelig fed! Har du mulighed for at sende den som word dokument. Vil nemlig rigtig gerne have printet den ud, men med lidt mindre skrifttype, da den skal i en mindre ramme? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har ikke word dokumentet længere, desværre – men tror sagtens du kan kopiere PDF-filen ned, så det passer til den størrelse du skal bruge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvor er det bare vildt fint! Jeg er ny her takket være jeres gæsteindlæg hos Emily, men jeg elsker allerede jeres blog. Meget inspirerende! Måske endda bedre end boligmagasinet, men det må I ikke sige til dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor dejligt med en ny læser – velkommen til! Og sikke en ros at få med på vejen, det er vi virkelig glade for, at du synes – bare rolig, vi siger det ikke til nogen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Så fint! Det hænger allerede rigtig font i mit soveværelse :-) Super fedt hvis der kommer flere !!!! :-) har du planer om det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] taste of summer//Sleep tight//Lets stay home//Fjer//Mor er den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Jeg elsker jeres “free printable”, så håber det er i orden at jeg låner jeres “Let’s stay home” print, og sætter den ud på min egen blog? Jeg skal nok skrive, at jeg har det fra jer. Tak for en super inspirende blog! Har selv lige lavet mig en forlængerledningsskjuler af trækugler (gammelt indlæg I har lavet), og jeg elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fantastisk hjemmeside med en masse inspirerende billeder! Jeg ville lige høre hvordan man udskriver dem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Min kalender 2015 er simpel og man danner sig nemt et overblik over måneden. Den hænger fint ude i vores nye køkken, som jeg faktisk skylder jer billeder af. Det må lige blive i et andet indlæg. Jeg har indtegnet små hjerter omkring vigtige datoer, som min families fødselsdage, juleaften, 1. juledag, 2. juledag og selvfølgelig også nytårsaften. Det personliggør min kalender 2015 endnu mere. Billedet ved siden af er fra Homesick-pigerne. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] invito a godersi la casa: Let’s stay home, di […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIGHTNING LOVE