SHADES OF GREY

COMPACT LIVING: 28 SQUARE METERS

 photo 122_zps7cbd6862.jpg photo 1234_zpsd9f237f6.jpg photo 11_zps04bd9c0b.jpg photo 12345_zpsec618b98.jpg
Source: Fastighetsbyrän

Noget vi ofte får efterspørgsler på, er inspiration til indretning af hjem på få kvadratmeter. Lejligheden her er på 28 kvadratmeter, og består af et værelse, badeværelse, gang og et lille te-køkken. Jeg synes hjemmet er super fint, og så understreger det jo bare, at de lyse farver virkelig hjælper til at få rummene til at virke større. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at indretningen er holdt meget simpelt, så der stadig er luft mellem møblerne på trods af den begrænsede plads. Billederne på tv-kommoden har Camilla Marie tidligere skrevet om her, og de er altså ikke blevet mindre lækre at se på siden! Hvis I vil se flere billeder fra lejligheden samt en plantegning (det giver en lidt bedre fornemmelse af, hvordan rummene er placeret i forhold til hinanden), så klik her.

Translate: Something we often get requests for, is some inspiration for compact living homes. The apartment here is only 28 square meters and consists of a bedroom, bathroom, hall and a small kitchenette. I think this home is super fine, and it underlines how bright colors really helps get small spaces to seem bigger. The pretty pictures on the TV-table has Camilla Marie previously written about here, and they have not become less attractive since then! If you want to see more pictures from the apartment as well as a floor plan, just click here.

Mette.

Photobucket

13 COMMENTS

 • Det er jo enormt fint! Og rigtig skøn inspiration, især når jeg (forhåbentligt, hæhæ) kommer til at flytte ind i en lejlighed af lignende størrelse om et halvt års tid :-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  http://www.blockposters.com/
  Hey homesick!
  ville lige dele dette tip med jer! har selv overvejet at lave en blockposter til min kærestes meget nøgne vægge..og når portrættet er valgfrit er det jo endnu sjovere :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt udnyttet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  28km^2 der er udnyttet SÅ flot – jeg ville gerne bo der!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina Wonsbeck

  Jeg ELSKER, når I viser små lejligheder. Jeg bor selv på 38kvm, så det er lækkert med inspiration til den størrelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super god inspiration, for os der bor i små lejligheder. Men er jeg den eneste, der undrer mig over, hvor hun har hendes tøj henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så vidt jeg kan se, er der et lille skab bag døren i soveværelset – så tror tøjet er gemt derinde. Hvis ikke, så er det mig en gåde ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Synes det er mere underligt hvor spisebordet er.. Men måske spiser hun altid i sofaen og får aldrig gæster på besøg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det hænger på væggen i gangen og kan klappes op :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Super fedt med jeres indslag om små lejligheder!
  Som studerende må man ofte flytte i små lejligheder, og det er altid dejligt med inspiration til, hvordan man udnytter rummet til fulde og samtidig får en flot og hyggelig lejlighed.
  Tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Meget, meget fin lille lejlighed! Men hvor kan man købe Vee Speers billederne henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Så fin lille lejlighed. Jeg har selv boet på 25 kvadratmeter, så 20, og det var bestemt ikke den nemmeste opgave at indrette så lille et sted, men man finder jo på ting og sager. I min første lejlighed var der f.eks. højt til loftet, så jeg fik bygget en hems, og så var der pludselig plads til tøjstativ og reoler indenunder. Men det er nu rart at have fået 44 kvadratmeter, så kan man gøre mere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor mon det fantastiske tæppe i entren er fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHADES OF GREY