I KAN NÅ DET ENDNU!

28 SQUARE METERS RETRO

 photo 1_zpsfd029aea.jpg photo 3_zps64ea2469.jpg photo 5_zpsd6957e7e.jpg photo 4_zps78c83a30.jpg photo 2_zps50b115f3.jpg

De af jer, som har fulgt HOMESiCK i længere tid, er nok klar over, at vi elsker at gå på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Der er (næsten) ikke noget bedre, end at finde det perfekte loppefund! Lejligheden her, som jeg har fundet på Fantastic Frank, har de vildeste retro elementer. Det røde bord, det gule fjernsyn, den orange lampe.. Selv fotografierne er hængt op med orange tape! Det er så gennemført. Så cool. Ingen tvivl om, at det er for meget til min smag. Jeg er helt sikkert mere til “vintage meets modern”, men jeg synes alligevel, at lejligheden er vildt inspirerende. Mon ikke, at den også kan inspirere nogle af jer læsere?! :-)

Translation: Those of you, who’ve followed HOMESiCK for a while, is probably aware of our love to flea markets and thrift stores. There’s (almost) nothing better than finding the perfect bargain! The apartment here, which I found on Fantastic Frank, has the wildest retro elements. The red table, the yellow television, the orange light .. even the photographs are hung with orange tape! So complete. So cool. There’s no doubt, that it would be too much for my taste. I’m more like “vintage meets modern” – but I still find the apartment really inspiring, and maybe it’ll inspire some of you too?! :-)

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I KAN NÅ DET ENDNU!