INSTA LATELY #6

RANDOM INSPO A LA CHRISTMAS

 photo 1_zps0c1b43b7.jpg photo 2_zps885101a3.jpg

1/2/3/4/5/6

Det er vidst ingen hemmelighed, at vi alle tre er gået i eksamensmode. Det kan i den grad mærkes på antallet af indlæg, her på det sidste. Vi beklager selvfølgelig og lover at vi kommer stærkt igen. Men i er har vel også travlt her i julemåneden eller hvordan? Anyways, lidt jul skulle på bloggen denne onsdag, så det blev til et “random ispo”-indlæg med et juletema! ;-) Er I ved at være kommet i julehumør? Jeg er ikke, men håber snart at blive det. Jeg har desuden købt det der white clay, som Mette har skrevet om (her og her), så nu er det min tur til at lave mit eget julepynt, som på billede 2. Og det bliver forhåbentlig inden jul! :-D

Translation: It’s not a secret, that all three of us, are in the middle of our examines. Sorry about the lack of posts lately, but we promise you, it’ll soon be better. Todays post is a “random-inspo”-post, but with a christmas theme. I just bought some white clay myself, which Mette wrote about here and here, so now it’s my turn to make my own christmas ornaments. And hopefully it’ll be before christmas! :-D

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Nice! :) And thanks for the inspo (again), got to try white clay before X-mas! Super cute ornaments in the posts you linked!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej!

  Hvor kan man få fat i det fine gavepapir? Det hvide papir og båndet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Båndet kunne godt være garn eller noget tråd af en art, så tror du kan finde det i hobby eller stof forretninger. Jeg ved, at man kan få hvidt gavepapir i Panduro Hobby, men har kun set det på nettet, men prøv der! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg føler med jer – det er ikke så lang tid siden at jeg også brugte december til eksamenslæsning. Jeg savner det dog også lidt – at kunne sidde hjemme med sine bøger, tænde sterinlys og spise juleslik – det kan man ikke helt på sammen måde på arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvor er lysestagen fra ? har ledt efter den i syg lang tid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #6