RETRO, RAW & ELEGANT

MOST READ: 2013

Da 2013 efterhånden synger på sidste vers, tænkte vi at det kunne være passende med et lille repost af de indlæg, der har været de mest læste i årets løb. 2013 blev året, hvor vores lille HOMESiCK-baby gik fra at være stort set ukendt til at indtage førstepladsen over danske home decor blogs på bloglovin (det var vildt, og vi har stadig ikke helt forstået det). Det hele er gået så stærkt, at vi har knapt har kunne følge med – men hvor har det været sjovt og hvor har vi fået mange fantastiske oplevelser gennem bloggen! Det er så fedt at I har lyst til at følge vores lille verden herinde, og vi klapper stadig i hænderne over hver en ny læser, der melder sin ankomst. Vi glæder os allerede til at blogge endnu mere i 2014, og selvfølgelig til at se hvad året ellers har at byde på :-)

Anyways, her følger en lille opsamling fra året der gik på HOMESiCK:

 photo 5a5fa79c-bd96-44e8-b875-14224dcbc3a8_zps609e6101.jpg
Generelt er det DIY-indlæggene, der er mest populære herinde – men det indlæg der er blevet læst allerflest gange i 2013, er guiden til, hvordan man selv kan lave sit eget rustikke spisebord (se indlægget her). Mette kastede sig efterfølgende også ud i projektet, og kom med lidt tilføjelser til guiden ud fra hendes eget spisebord (se indlægget her). Flere af jer har også selv haft mod på projektet, og har sendt os billeder af de flotte spisebordsresultater – og bliv endelig ved med det, det er så fedt for os at se! :-)

 photo kkl_zps4ecbfb0b.jpg
En anden DIY-guide, der blev utroligt populær var vores projekt med de hjemmelavede beton-lysestager, og her er der også rigtigt mange af jer, der har delt billederne af de lækre resultater med os – det er fedt! (se indlægget her).

 photo klkl_zpsebce7d00.jpgOg på tredjepladsen over DIY-indlæg finder vi guiden til, hvordan man nemt og billigt kan pimpe sit IKEA spejl med en rem af læderbælter (se indlægget her). Mette prøvede også trenden med læderbælterne af, dog var spejlet ikke fra IKEA men et loppefund (se indlægget her).

 photo kkkkkk_zps740c18dd.jpg
På baggrund af de mange mails vi modtager angående hjælp til indretningsproblemer blev “HOMESiCK’s indretningshjælp” til. Konceptet går ud på, at en læser har mulighed for at få delt billeder af sit indretningsissue, hvor resten af jer har mulighed for at komme med inputs og gode idéer til, hvordan det kan løses. Vi var ret spændte på, om I mon var friske på at lege eksperter – men vi blev heldigvis positivt overraskede, for I tog virkelig godt imod indlæggene og hold nu op, hvor er I kommet med mange gode forslag! Vi ved at mange af de medvirkende virkelig har kunnet bruge hjælpen, så “HOMESiCK’s indretningshjælp” kører helt sikkert videre i 2014. (Se indlæggene her, her, her, her og her)

 photo lllaelig_zps0d6c0fdc.jpg
Boligreportager er nok noget af det, man kan finde mest af her på bloggen – vi elsker at kigge indenfor i lækre hjem, og det gør mange af jer heldigvis også! Den reportage der er blevet luret mest på i 2013 er den lille lækre lejlighed her. I kan se hele indlægget her, og vil I se endnu flere fine boliger, så er resten af reportagerne er samlet under kategorien “boligreportager”.

 photo klklkl_zps16d351a2.jpg
I Visiting indlæggene får vi lov til at “komme på besøg” i smukke hjem, hvor vi samtidig stiller en række spørgsmål til beboerne. Disse indlæg er nogle vi selv holder meget af, og det mest læste i år er indlægget, hvor vi var på besøg hjemme hos det kreative par Louise og Jonas, der medvirkede i tv-programmet Nybyggerne. (Se indlægget her)

I ønskes alle et rigtigt godt nytår – vi ses i 2014!
Camilla Marie, Tatiana & Mette.

Photobucket

5 COMMENTS

 • I gør det super godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natascha

  Synes det kunne være super fedt, hvis i gik videre med indretningshjælpen, hvor man kom indenfor og ser hvad de gjorde efter hjælpen og hvilke tips de tog imod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Synes jeg faktisk er en rigtig god idé. :)
   Så er der dobbelt inspiration + hvem elsker ikke før og efter billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natasha, du har helt ret, og det er også vores plan :-) I det første indlæg om indretningshjælp kan du se før og efter billede, og på nr. 3 har vi også modtaget efterbilleder som er på vej ind. Vi stræber efter at blive endnu bedre til det i 2014. Godt nyt år :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N. Hansen

  Hvornår trækker i vinderen af nordlys lampen? Eller har i allerede gjordt det? Synes bare ikke jeg kan finde en indlæg om det :-)

  Tak for en inspirerende blog, vi ses i det nye år og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RETRO, RAW & ELEGANT