STAMP IT!

CHRISTMAS HYACINTHS

 photo 7f2d4f1f-a26b-4a8d-ab51-7bf604d521f4_zps187db998.jpg
Source: Hemlängtan, Annixen, Lilly, Cool Nordic

Noget der helt sikkert skal bidrage til julehyggen herhjemme i år er hyacinter, og gerne i bogstavskopper som det er gjort på billederne her. Ser det ikke bare fint ud? Det falder lige i min julepyntssmag – og når kopperne danner ordet JUL, sikrer jeg mig også, at folk kan se at jeg rent faktisk har pyntet op til jul, selvom det er uden røde nisser. Smart! Og nå ja, endnu et plus må være, at sådan nogle hyacinter jo også dufter helt vildt godt. Kopperne på det første billede er fra Bloomingville, de koster 49 kroner stykket og kan bl.a. købes her. Bogstavkopperne på det nederste billede af fra Design Letters, og kan købes her til 119 kroner stykket. Idéerne på de to øvrige billeder et lidt mere budgetvenlige udgaver, hvor det eneste man skal bruge er dåser eller noget papir og snor. Nemt, billigt og super pænt!

Translation: These pictures really inspires me to go buy some hyacinths and use them as christmas decor. In danish christmas is called “JUL” as it says on the mugs – but you could also buy some that said “XMAS” instead ;-) The mugs used here are from Bloomingville and Design Letters. I also like the cans or paper and string used as flower pots, especially because it’s a very easy and cheap solution.

Mette.

Photobucket

13 COMMENTS

 • Ja det ser da super godt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også lige min form for julepynt :-)
  Der kommer heller ikke til at hænge røde nisser i mit hjem! Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh jeg er i stort juledilemma i år.. Jeg har næsten ikke nogen afsætningsflader i vores nye lejlighed, så jeg skal finde på hænge-julepynt, eller noget der er så stort at det kan stå på gulvet.. Nogen forslag? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke umiddelbart, men jeg skal nok lige ha’ dig i tankerne, hvis jeg ser noget fint hænge-julepynt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super godt ud – og et godt alternativ til “nisse-helvedet”, som jeg heller ikke er stor fan af (kun hjemme hos mor, sådan skal det være) ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, helvede ligefrem? Jeg synes nu det kan være meget hyggeligt med røde nisser og den slags, men jeg ved også bare, at jeg ikke selv kan holde det ud i længden.. Så det lader jeg andre om ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for inspirationen! Jagten er nu sat ind efter designletters krusene u j, u og l :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Det er nemlig så fint! Jeg investerede netop i kopperne fra Design Letters, med tanke på dette, så sent som i sidste uge. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot! De år jeg har boet ude har jeg faktisk købt hyacinter til pynte med til jul. Jeg plejer at spraye dem med sølvglitter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STAMP IT!