PAPERMASH

WEDNESDAY WISHES

 photo Dias1_zps23c48baa.jpg

1: ur 2: lys 3: lampe 4: bogkasser 5: sengelinned 6: organizers 7: køkkenvægt
8: blomsterkrukke 9: puf 10: pude med fire fjer 11: pude med en fjer

Og så kom der lige en lang liste onsdags ønsker herfra – det er jo typisk, når man har sendt ønskeseddel ud til sin fødselsdag, men så er det godt, at det også snart er jul. Jeg har især et godt øje til sengetøjet, de transparente organizers, blomsterkrukken og puffen. Har faktisk længe gået og tænkt, at jeg skulle have fat i sådan nogle transparente organizers, men hver gang jeg tager i Søstrene Grene for at købe dem, så er de udsolgt. Jeg skal altid tænke lige lidt for længe over det, så nu ender det nok med at blive disse fra Opportunity eller denne fra Nomess Copenhagen. Det gør egentlig heller ikke noget, selvom de selvfølgelig er lidt dyrere end dem fra Søstrene Grene.

Translation: A long list of Wednesday cravings from here. Thank god its christmas soon. I especially like the bed linen with dots, the transparent organizers, the flowerpot and the pouf.

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Photobucket

3 COMMENTS

  • Lene

    Med hensyn til de transparente akryl boxe, så kig ned i Sinnerup. Vores butik har et kæmpe udvalg, til yderst lækre SU venlige priser! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puderne står også på min ønskeliste, de er så fine :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAPERMASH