VISITING: ESTILO #2

STAMP IT!

 photo stamp1_zps53ad6bc3.jpg photo stamp3_zps7c60c8f7.jpg photo stamp2_zpse632c658.jpg photo stamp4_zps068a2c1a.jpg

For et par uger siden stødte jeg på disse stempler i TIGER til 30 kr og måtte bare have dem med hjem! Har prøvet at lave disse citatbilleder samt forsiden på min notesbog, som jeg synes er lykkes ret godt :-D Jeg elsker at det ser sådan lidt tilfældigt ud, og så er det også et ret hyggeligt lille “projekt”. I går faldt jeg også over stemplerne på bloggen WEAREMAD, hvor Katrine har lavet en virkelig fin pakkekalender med stemplerne involveret – tjek den ud lige HER.

Har I andre idéer til hvad sådanne stempler kan bruges til? :-)

Translation: A few weeks ago I bought these stamps in TIGER because I just couldn’t resist them. I’ve tried to make some quotes for the wall and decorated my new notebook too. I love how the letters occur so randomly, that’s just so cute. Yesterday I saw that Katrine from WEAREMAD, had made an advent calendar involving these stamps, click here to see the cool result.

Have you got any other ideas, what to use stamps for? :-)

Camilla Marie

Photobucket

12 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: ESTILO #2