TIP: KØB DINE JULEGAVER I DAG OG SPAR 20%

"NATURAL" WRAPPING

 photo 1_zps423c1f68.jpg photo 3_zps088f37f6.jpg photo 2_zpse84f49b5.jpg

1: weekday carnival 2: remain simple 3: @goforthcreative 4: simple blueprint

Jeg har et lille crush på den mere naturlige indpakning i år. Ved ikke hor naturlig den er, bortset fra de grønne grene, men jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle kalde det! ;-) Jeg har selv købt det brune papir, men hvor fint er det ikke også lige med en helt hvid pakke og en grøn gren?! Det er helt sikkert min favorit. Hvordan skal jeres gaveindpakning se ud i år? :-)

Translation: I’ve a little crush on the natural wrapping for christmas this year. I don’t know how natural it is, except the green branches, but I didn’t knew what else to call it! ;-) I’ve bought the brown paper for my wrappings, but my favorite of these pictures are the white gift with a green branch. How will your gift wrapping look like this year? :-)

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Jeg kan godt følge dit crush:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ej hvor er de fine! Tror jeg lader mig inspirere (skal så lige et smut udenfor Østerbro for at finde grønt;))

  Og ellers bliver det nøddeknækker/Tinsoldat papir. Faldt over det på en blog, hvor man kunne printe selv. Super fint!

  Til min søn bliver det nok fætter BR/papir med farver og edderkopper;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig også, at den helt enkle indpakning er fin! Er helt enig med det hvide, det ser rigtig lækkert ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Sidste år pakkede jeg ind i brunt papir, og i år pakker jeg ind i brunt papir igen. Det ser så flot ud! Især hvis man klæber nogle runde neon klistermærker på (fra Søstrene Grene) og binder sådan noget “hør” strik omkring. Eller hvis man bare tager et stykke neonfarvet murersnor omkring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej hvor er det en lækker indpakning, ja! Hvor har du købt det brune papir? :)

  mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt en rulle i føtex og en i ikea. Næsten det samme. Men tjek altid hvor mange meter der er i rullen, for der kan virkelig godt være forskel på pakkerne :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Åh okay, tusind tak for svar! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: KØB DINE JULEGAVER I DAG OG SPAR 20%