FINDERSKEEPERS AARHUS: VIND 2 VIP-BILLETTER

GIFT IDEAS FOR THE LITTLE ONES

 photo Dias1_zps763de167.jpg

1: Origami lampe 2: Rangle 3: Skål 4: Børnebestik 5: Gyngehest 6: Themis mobile 7: Robot pude
8: Happy flags 9: Opbevaringskasser 10: Babypude 11: Baby elefant 12: Børnepuder 13: Cubebot
14: Illustration m. flamingo 15: Illustration m. zebra

Må nok erkende, at der er et indre barn gemt i mig – og selvom der går noget tid endnu, så glæder jeg mig til, at det bliver min tur, til at indrette et børneværelse. Men så har jeg jo noget at se frem til! ;-) Collagen viser mit bud på nogle fine gaveideer til de små – eller nok rettere, til de smås værelser! Jeg er ret vild med illustrationerne, som var nogle vi blev tippet om af en følger, på vores instagram @homesickblog – og så er jeg også fan af gyngehesten, lampen, robotterne og … ja, faktisk det hele. Haha! Har desuden selv den siddende elefant, og jeg elsker den. Så måske det ikke kun er gaveideer til de små! ;-) Er I mon begyndt at købe julegaver? Jeg er ikke startet endnu, men må nok hellere snart i gang.

Translation: I have to admit, there is an inner child hidden in me – and I really can’t wait till it’s my turn to arrange a children’s room. So here you’ve got some of my gift ideas for the little ones. I have the elephant myself, and i love it. So maybe it’s not only gift ideas for the little ones! ;-) Have you bought any christmas presents yet? I haven’t begun yet, but I better get to it.

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FINDERSKEEPERS AARHUS: VIND 2 VIP-BILLETTER