HOME PICS #6 SOME SNAPS OF MY BEDROOM

HOMESiCKS INDRETNINGSHJÆLP #3

Så er der igen en læser, der har brug for jeres kreative indretningshjælp, hvilket jo er forståeligt nok, da I plejer at være sprængfyldt med gode idéer! Faktisk har den første læser, der fik indretningshjælp her på bloggen sendt os et billede af resultatet. Så hvis I er nysgerrige på, hvordan det er kommet til at se ud, efter hjælpen fra jer, kan I se indlægget igen HER og læse om, hvilke råd hun i særdeleshed tog til sig :-)

Men tilbage til dette indlæg, hvor der bliver efterspurgt inspiration i forbindelse med indretning af stuen. De fleste møbler er på plads, men hun mangler lige det sidste, for at der bliver rigtigt hyggeligt, og derfor har hun sat sin lid til jer:

Hej HOMESiCK + Læsere,

Min kæreste og jeg er for nylig flyttet i lejlighed sammen på Frederiksberg. Da ingen af os rigtig havde nogle møbler, besluttede vi os for at starte på ny og købe alt. Vi har fået indrettet os med alle møbler, men er begge enige om at der mangler lidt hygge. Vi mangler gardin, puder, vægkunst, nips osv., hvorfor jeg skriver til jer – vi har brug for lidt mere specifik inspiration!

Billederne viser stuen, som den ser ud lige pt. Spisebordslampen er en midlertidig lampe, da vi venter på at få en Georg Nelson pendel hjem med posten, og det er den hvide ikea lampe ved sofaen også, fordi vi ikke ved hvad vi vil have der endnu. IKEA bestå bænken ved tv’et kan desværre ikke hænges op, så der skal nogle ben på af en art (har kigget en smule på nogle herfra http://www.prettypegs.com/sv/). Jeg håber, at I kan komme med nogle fede ideer. På forhånd tak!

 photo cba44371-75eb-4f9c-b5d6-cdc55d708e65_zpsfe04d2ce.jpg photo kk_zps06d1d973.jpg photo 44c414a7-48f9-4465-b154-f45e8844b69d_zps6b027944.jpg photo 48c6bee9-dc3b-4320-b819-bdf6c042c43e_zpsbfb27203.jpg

Hvad synes I hun skal tilføje til stuen, og hvad havde I selv gjort? Fyr løs med jeres tanker og idéer! :-D

Hvis du selv står med et indretningsproblem, du gerne vil have hjælp til, så send os en mail til homesick.kontakt@gmail.com, med billeder af dit issue og formulér en forklarende tekst.

Translation: One of our dear readers needs help on how she should make her livingroom more personal. Most of the furniture is in place, but the last things like curtains, decor, carpets and pictures on the walls are still missing. Do you have some good ideas on what she can do? Then please share your thoughts and comment below.

Photobucket

39 COMMENTS

 • Cool møbler.. Men kan godt se hvad hun mener, men har ikke lige et tip.. Skal nok sige til, hvis jeg kommer på noget:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville til en start smide et lammeskind i stolen ved fjernsynet, lave et væg fyldt med billeder i fine rammer som hænger til “tilfældigt”. Gerne gamle familiebilleder og andet der gør jer glade at kigge på! Evt. også et flot plaid til at ligge i sofaen! Og sidst men ikke mindst, en masse lysestager, evt. følg trenden med kobber og marmor! BUM, hygge to the max

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise o

  Hvad med et gulvtæppe under spisebordet, som kan samle møblerne lidt. Og så PLANTER! Det giver så meget liv i et rum. Tænk gerne i forskellige størrelser og arter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ville hænge to mindre lamper over spisebordet. Måske have en bænk på den ene side og rykke det ind til væggen. For enden mod væggen ville jeg have en magasinholder/tallerken række, det gir lidt farve og er praktisk. Dernæst syns jeg sofaen er for stor til lokalet. Hvis den skal dysses lidt ned, ville jeg have lyse bløde puder i, måske et ægte tæppe under sofabordet i røde nuancer og et lammeskind over chaiselongen. Over fjernsynet ville jeg montere en hylde til nips, billeder mv. Over sofaen billeder og i hjørnet en væglampe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er jeres sofabord(e) fra? De er vildt smarte

  Som andre også foreslår, så ville jeg lave en væg med nogle billeder. Alt afhængig af hvad I kan lide, så kunne det være et stort eller flere små. Jeres spisebord er ret stort, så jeg ville sætte evt en kubus(lignende) lysestage eller vase for at give det lidt liv. Som du selv nævner, så tror jeg også, at bordet under tvet vil se endnu smartere ud, hvis det blev løftet fra gulvet :)
  Det er ellers nogle rigtig lækre møbler I har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  En billedvæg som en allerede har skrevet er simpelthen så hyggelig og får en masse personlighed ind i et rum! Derudover kunne i smide en hylde på væggen over spisebordet med lidt nips. Jeg kunne også godt tænkte mig et lille fad med masser af lys på spisebordet – det er i mine øjen alt for tomt og “hvidt”. Jeg tror også nogle gardiner (som du selv skriver) ville gøre en forskel. Det skaber hygge og mindsker det kolde i rummet. Sofabordet ville have godt af at blive hævet ja! Det kunne være fedt med en farvestrålende plaid til sofaen og måske tre/fire mindre billeder/malerier over sofaen på “stribe” i samme nuancer som plaiden. Jeg håber mine så idéer skaber idéer i dit hoved også :) God fornøjelse. Glæder mig til at se resultatet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville smide et lammeskind i den sorte stol, og så finde nogle fine farvede puder til sofaen, evt. I lidt pang farver til at løfte det grå lidt. Måske også gå i nogle genbrugsforretninger, og finde lidt til at bryde alle de nye rene flader – f.eks. Finde en lampe til hjørnet. Jeg synes også godt i kan gå lidt ‘crazy’ uden det bliver for meget, da fladerne er så rene – farver er mit kodeord :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Super fin stue, men jeg kan sagtens forstå at der mangler lidt stemning;). Jeg tænker tæpper og store vægmalerier. Evt. en bog- eller bladholder til at hænge op over sofaen. En aviskurv kunne også være en mulighed. Et skab med glas ruder (så man kan kigge ind i det), kan man fylde op med billeder og nips ting, som betyder noget for jer. En stor vase med blomster på spisebordet, gardiner for vinduerne o.s.v Jeg har ikke nogen specifikke links. Men håber stadig at det gav bare en smule hjælp eller inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rovira

  Som flere andre også skriver, så ville jeg starte med et lammeskind i den sorte stol eller evt i to af spisebordsstolene. Cahetu.dk har nogle flotte langhårede lammeskind i både hvid og grå, som jeg selv lige har købt et af :)

  Møblerne er lækre, men personlighed er også essentielt for at det ikke skal ligne et boligmagasin ;) Har I ikke nogle arvestykker eller lign der fortæller noget om jer og jeres familier? Det ville være flot at mikse med alt det nye!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først vil jeg lige sige, at jeg elsker jeres indretningskoncept :)

  Jeg ville klart skifte puderne i sofaen ud med nogle forskellige puder i pels, uld osv. Så ville jeg købe et lammeskind til stolen i hjørnet. Og over sofaen ville jeg hænge nogle trærammer (i lyst træ) op med sjove plakater. Og måske et sort kähler ur over stolen på den smalle væg, en coffeetable bog på sofabordet og et lys fra eks. Voluspa oven på bogen :) Så mangler der kun ved spisebordet, og det er jeg sikker på der er andre der har super idéer til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Meget fint rum, men tror egentligt, at vil gøre underværker med en mindre sofa. Lige nu virker sofaen til at være hovedelementet i jeres stue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Billeder, blomster, hyggeting, evt. noget maling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville hænge en billedhylde op, enten på væggen bag spisebordet eller over sofaen og pynte den med lidt billeder og andet nips. Vindueskarmen ville være flot med nogle store grønne planter, eller hvide orkideer, afhængig af hvad I kan lide. Jeg ville tilføje farve i form af puder og lysestager evt neon eller pasteller, alt efter hvad I kan lide. Som de andre også skriver, så mangler der noget på spisebordet, jeg ville selv vælge Hay kaleido bakker i forskellige farver, evt også en lille en til sofabordet og så sætte lidt forskelligt nips og lys derpå:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Med et par solide hyldeknægte boret ordentligt i væggen er der efter min mening ikke noget til hinder for, at du monterer tv-skabet på væggen. Det ville gøre en kæmpe forskel og være dejligt ift. rengøring. Jeg har selv gjort det med et meget større, tungere skab, og jeg er meget glad for det. Se evt. her bordbærere der kan bære 250 kg. (!): http://eshop.silvan.dk/vare/bordbaering-t-profil-2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvorfor kan jeres TV-bord ikke hænge? Er det pga væggen?
  Vi har selv samme TV-bord fra Bestå og kunne ikke se hvordan det skulle hænge på væggen fordi det er så tungt. Spurgte så efter lang tid IKEA, og Det viste sig dog at der var nogle specielle hvide plastik holder med til, som skal påføres bagpå, så vores hænger nu super fint og uden problemer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Nogle billeder på væggen, enten små lidt tilfældige, eller et stort faverigt et fx fra shop.anetmai.com, eller en plakat fra republique.dk Et eller andet fra neon living fx en servietholder eller køkkenrulleholder, alternativt nogle af hays geometriske bakker i forskellige farver. Et ur af en art, fx et flip ur. Surf på ebay, for en venlig pris. Nogle fede puder, og en plaid. Jeg er ikke så meget for døde dyr, men fx en uld-pude med knapper ala hays i acapulco/mexico stolen eller et tæppe med geometriske mønstre. Og så pynter en sort kubusstage alle steder. Mht gulvlampen, ville en grasshopper være fed, eller arne jacobsens gulvlampe, eller en sort med forskellige farvede glasskærme, kan ikke lige komme i tanke om navnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Vi har forresten samme tv bænk hængt op på væggen, med specielle metal-fiduser til gipsvægge. Ekspansionsskruer hedder de måske…? Den bærer fint kæmpe forstærker, tv boks, ps3 og højttaler. Og engang imellem 10 kg kat ovenpå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle rigtig dejlige møbler i har!

  Da der slet ikke er nogle billeder eller nips er det lidt svært at vide hvilken stil i er til, så mine forslag har lidt forskellige stilarter.
  Jeres skønne, grafisk stærke, Acapulco stol synes jeg ikke at i skal dække med et lammeskind. Istedet vil I evt kunne komme lammeskind på tremmestolene. Da man ser stolen bagfra bliver den ikke helt dækket af skindet.
  Tæpper vil klart give meget til rummet. Jeg ville lægge et under spisebordet og måske se om bordet kan trækkes lidt (måske bare 10cm) længere over mod væggen bag de to stole, da det vil give meget at få det lidt mere adskildt fra sofaen. Jeg vil nok finde et gråt tæppe. Hvis I ikke er så meget til den grafiske stil kan I vælge et kelim tæppe under sofaen og sofabordene, jeg kan ikke lige se for mig om det bliver for meget med begge tæpper. Det kommer også an på hvilke tæpper det bliver. Sofaen ville jeg flytte helt op til væggen ved dens side. Igen giver det mere plads mellem “spisestue” og “stue”.
  I sofaen ville jeg ligge nogle puder (bl.a. op ad væggen som sofaen “nu” står op ad) og tæpper. Om det skal være puder med et grafisk udtryk i aqua eller om det skal være mere skandinavisk med puder i forskellige naturmaterialer (strik, pels, sælskind…) kommer igen an på Jeres stil.
  Med sofaen op mod væggen kan gulvlampen skiftes ud med en væglampe evt PS 2012 i sort fra IKEA.
  Jeg er også enig med de andre i at der skal noget på spisebordet. Om det skal være Kaleido bakkerne fra Hay (giver farver og lidt “spræl”), Kubus stagen (grafisk stærk) eller andet kommer an på Jeres stil.
  Døren ind til stuen vil jeg enten fjerne eller male da den “larmer” meget i det forholdsvis lille rum.
  Mht billeder og andet vægdekoration bliver mit forslag igen lidt vag pga manglende viden om Jeres stil.
  Jeg tror at en “billedevæg vil larme for meget, men en hylde over sofaen med enkle billeder og nips eller et stort billede. På de resterende vægge vil jeg kun komme lidt op evt nogle rolige sort/hvid billeder/fotos.

  Håber at jeg kunne hjælpe lidt.

  Med så fine møbler i har købt, skal det nok blive rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Sofie

  Jeg ville finde et lækkert gulvtæppe, komme et lammeskind i stolen i hjørnet og finde nogle hynder (evt filt) til spisebordsstolene. Komme en vase (elsker lyngby vasen) og nogle lysestager på bordet og nogle fede indrammede plakater eller nogle billeder på væggen. En lyskæde kan altid hygge og giver et hyggeligt lys til de mørke aftener (man kan mixe en fed en med mange farver selv fra mærket happy lights) – ville finde et gardin til vinduet og nogle puder og tæpper til sofaen. Evt sætte en hylde op (mere på væggene) . Men super fine rammer til at lave en rigtig hyggelig stue ihvertfald :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis det kan lade sig gøre, ville det også klæde sofaen med et par ben under, så den bliver løftet fra gulvet og virker lidt lettere. En fed plakat fra kortkartellet i pang farve og kähler ur+lyshuse ville også pynte rigtig fint:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lemvig

  Er der nogle der ved hvor den lækre sofa er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Den er fra idemøbler og hedder Time :-) Det er en modulsofa.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Lækre møbler – en god idé med noget på væggene. Jeg selv havde samme problem og jeg faldt over nogle flotte enkle akvareller, som en design studerende har lavet. De er vildt fine og meget simple, som vil passe fint ind i jeres stil også koster de kun 150 kr. pr. akvarel – tilføjer lige et link, til hendes facebookside, hvor man kan bestille over. :)
  https://www.facebook.com/NannaKiildesign?fref=ts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide jeres udgangspunkt og det er nogle fede møbler I har valgt. Jeg synes ikke det gør noget, at sofaen fylder, når man nu trods alt bruger den. Og så er den vildt fin.

  I vores stue (som også er meget sort/hvid/træ og grå) har vi malet en enkelt væg i en meget mørk grå farve. Det giver en fed kontrast og lidt varme. Så måske en enkelt væg i en farve (eller bare en grå nuance) eller noget fedt tapet.

  Bøger synes jeg også er med til at give liv. Jeg ville måske nok hænge en lang væg-til-væg hylde over fjernsynet midt på væggen og fylde den med stakke af bøger, billeder osv. (Det ville være en fed måde at binde stue og spisestue delen sammen på).

  Måske en Jieldé gulvlampe i en fed farve (de findes i alverdens forskellige farver) og en enkelt pude i komplimenterende farve (jeg synes virkelig ikke der skal meget til – medmindre man selvfølgelig er til nips osv).

  Sidst men ikke mindst en grafisk plakat måske. Man kan fx få et stort kort over Frederiksberg fra http://www.enklamide.dk/ (når det nu er der i bor).

  Hvis det var mig, ville jeg kaste mig ud i nogle enkelt ting i nogle farver (en lampe, en pude, et tæppe, et billede) – hvis I ikke er så meget til farve, så få lidt flere forskellige nuancer af grå ind i stuen.

  Held og lykke med projektet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  rigtig fin stue med meget potentiale!
  – jeg ville nok købe et lækkert skind og putte i stolen i hjørnet, enten et rigtig lækkert et, ellers er der flere varianter i IKEA.
  – køb nogle puder til den ellers fine sofa. fx. fra stilleben eller HAY. – ha’ to-tre farver, der er fra samme farve-palet.
  – Hvis I skulle skifte noget ud, ville jeg nok skifte lampen ud i hjørnet og lampen over spisebordet til noget mere specielt. enten noget mere maskulint og råt eller en og enkel lampe.
  – I har hvid, grå og træ som farver (det samme har jeg) men jeg ville nok sætte en eller to farver mere ind i stuen. fx. kobber, en pastelfarve eller måske en mørk farve for et mere maskulint udtryk?
  – en billedvæg over sofaen kunne også gøre underværker!
  – jeg har også set den fedeste idé med en marmorplade ovenpå jeres tv/medie skænk. ;-)
  http://www.bloglovin.com/frame?blog=3902860&group=0&frame_type=b&link=aHR0cDovL3N0aWxpbnNwaXJhdGlvbi5ibG9nc3BvdC5zZS8&frame=1&click=0&user=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej!

  Synes egentlig at hovedelementerne er meget fine, men jeg synes til gengæld at der er meget trangt. Er der nogen speciel grund til at i har valgt så voldsom en sofa? Synes den tager unødigt meget plads, og gør at rummet måske virker mindre end det egentlig er. Hvis det var mig, så ville jeg finde en anden og lidt mindre sofa, der måske også passer lidt bedre ind i den øvrige stil end den nuværende.

  Derudover ville jeg bruge nogle puder i forskelligt materiale i sofa og “lænestol”, nogle planter ville gøre gavn og så ville nogle billeder med lidt afdæmpede farver på også live lidt op. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannah

  Vil også lave en billedvæg, som andre også skriver… Gerne blandet grafisk og egne billeder….
  Også ville jeg hænge to store billeder ved spisebordet, evt Andy warhol eller fra playtype

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg havde også smidt et flot langhåret lammeskinds tæppe i skolen og et flot uldtæppe til sofaen.

  Så havde jeg købt nogle flotte plakater og sat dem i rammer med lys træ fra Ikea.
  Måske en gulvlampe eller en pære ned fra loftet i hjørnet ved lænestolen, ville give rummet et hyggehjørne. :) også havde jeg købt lysestager (kubus) havde passet godt ind til jeres spisebord.
  I kunne også lave bogreoler af gamle trækasser og hænge den på væggen i forskellige størrelser og hænge dem i forskellige led.
  Held og lykke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Her er lidt forslag til jeres ellers meget lækre stue:

  – Et verdenskort, evt. som en sort wallsticker på væggen bag stolene eller et andet stort billede.
  – En Kubus stage på spisebordet eller en rund bakke med lys og nips.
  – En hylde med bøger, lys osv. eller en blot en tynd billedhylde over fjernsynet ville hygge og tilføre små farvepletter.
  – En simpel bladholder med magasiner på væggen bag jeres flotte stol i hjørnet.
  – Et foldegardin tilfører hygge og der kommer stadig en del lys ind af vinduet. Evt. et i gråt hør.
  – Jeg er enig i, at planter ville gøre underværker. Så derfor en masse grønne planter i forskellige højder i nogle rå potter i naturfarver i vindueskarmen.
  – En radiatorskjuler (selvfølgelig med mindre I godt kan lide at se på jeres radiator). Jeg mener, de kan købes i Silvan eller malerforretninger. Har selv en med noget fletværk i hvidt træ.
  – En væglampe i hjørnet ved sofaen. Evt. Ikeas ps 2012 (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40207777/) eller noget lignende med en bevægelig “arm” på.
  – Flere små sort/hvis fotos i sorte rammer på væggen bag sofaen eller et par grafiske motiver med lidt pastelfarver på evt. i lyse trærammer.
  – Nogle trælysestager i pastelfarver i forskellige højder på jeres sofabord (kan ikke huske hvad de hedder!).

  Held og lykke med projektet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ville give de to træstole en gang maling i jeres yndlingsfarve. En stor sort lyskæde som den der tidligere er blogger om, ville også skabe hygge. Har netop hængt en op i køkkenet og det sr super godt ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Rigtig mange fede forslag ind til videre! Desvære syntes jeg at danskerne har en tendens til at tage en bestemt bolig mode/tendens til sig og så kører ALLE den stil! Det er der som sådan ingen ting i vejen med, men er fortaler for at man indretter sig personligt, så alt ikke bliver lammeskind og billedevæge! Som jeg lige kan se, har i valgt ret enkle og grafiske møbler holdt i hvid/grå/træ. Jeg ville ikke tilsætte alt for meget farve og nips, men i stedet tage udgangspunkt i et billede/ vase/pude what ever, som i syntes særlig godt om! Brug dette som udgangspunkt for resten af indretningen Lig evt et lille tæppe på gulvet for at skabe mere varme, en enkelt eller to velvalgte puder og et enkelt billede eller to på væggen! Efter min mening bliver billede vægge tit for rodet, så foretrækker et stort billede.. Det var mine råd, håber de kan bruges!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg stemmer med her.. Lammeskindet er alt alt for brugt og hvis man ikke allerede har en kubus stage, er det for sent at gå ud og købe den – det løb er kørt. Det var det samme med de store verdensatlas for et par år siden – pludselig var de over alt.
   Som de andre skriver, er det svært at vejlede, når jeres lejlighed er så blank som den er i øjeblikket. Er I til pangfarver eller mere nedtonede.. Er stilen moderne eller romantisk..

   Personligt ville jeg male væggen bag sofaen i en farve – jeg er ret vild med en mørk støvet turkis for tiden: http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/wp-content/uploads/2013/08/LADY_Pure_Color_5180_Oslo_Jotun_maling_2.jpg. Jeg ville desuden finde nogle flotte sukkulenter i forskellige nuancer til vinduet – Tina Sandegaard plejer at have et skønt udvalg i hendes butik på Godthåbsvej. I sofaen ville jeg vælge noget kontrast til den farvede væg- evt. puder med et strejf af orange. Jeg har forelsket mig lidt i denne stil: http://society6.com/artist/JazzberryBlue . Farverne ville jeg lade gå igen på nips og evt. en stor indrammet plakat på væggen ved spisebordet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ville hænge nogle billeder op på væggene. Evt. over sofaen. Jeg er personligt ikke selv tilhænger af de dersens “billedvægge” – jeg synes det ser mere cool ud at hænge to billeder op ved siden af hinanden, det giver et mere roligt og stilsikkert udtryk :-) Man kan finde mange fine plakater/prints her på nettet, så det ville jeg bestemt benytte mig af – væggene ser nemlig lidt tomme ud ;-)

  Og hvad med en lysestage på spisebordet? Evt. en kubus i sort, det ville passe sammen med jeres sorte sofabord og sorte stol i hjørnet, og dermed binde rummet mere sammen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hun burde nogle store flotte lysestager ind og nogle fade med lys, samt nogle store flotte billeder i nogle lyse men varme farver. Derudover synes jeg kun at det er billederne, der skal indeholde farver og ikke andet. Netop fordi at møblerne har de tre gennemgående farver. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Mallerier, det er lige det der mangler. Det kan skabe liv og glæde i et hvert rum, og kan skiftes ud uden besvær. Sådan som dette ville kunne gøre det: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=234898653326213&set=pb.133270713489008.-2207520000.1381872541.&type=3&theater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Neiiendam

  Jeg ville nok give mange af de andre ret, og ligge et skind i stolen i hjørnet, men derefter synes je det er vigtigt at gøre noget ved væggen bag sofaen. Evt. Hænge nogle plakater over sofaen. Tjek lige dem ud på denne side: http://vissevasse.myshopify.com
  Det kunne være fedt hvis de var i en træramme i en sart træsort. Hvis I ikke lige er til plakater kunne det også være fedt at med tapet på væggen bag sofaen og så hænge personlige billede på væggen ved spisebordet. Hvis tapet er noget så har http://www.tapet-cafe.dk nogle fede mønstre! Håber I finder ud af noget fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Philipsen

  Pæne ting I allerede har købt. I ligner nogen der kan lide farveløse hjem (som jeg selv) så her er lidt idéer:

  Puder:
  Muuto soft grid cushion, grey
  HAY puzzle cushion, graphic
  Louise Roe compasso cushion black/white
  Louise Roe sailorknit cushion, grey

  Plaid:
  Elvang zigzag plaid, black/white
  eller Louise Roe Sailorknit plaid grey eller charcoal
  eller måske en ensfarvet fra Elvang eller Karmameju :-)

  Lammeskind i condesa stolen er en god idé (som andre har foreslået)
  Natures Collection laver nogle flotte korthårede bløde skind i grålige nuancer.

  Marmorting kunne også klæde jeres stue. Man kan tit finde fine ting på loppemarkeder :-)

  HAY kaleido tray i grå og/eller apricot kunne også være flot.
  HAY flowerpot w. saucer passer også godt til jeres indretning synes jeg.
  HAY box box desktop er også altid en vinder til at style med :-)

  Find eventuelt et flot magasin eller katalog og dekorer oven på det og ved siden af det (med vaser, lysestager og andet)

  Og hvis det var mig ville jeg mixe spisebordsstolene, sådan at det er to forskellige der står overfor hinanden :-)

  Håber I kan bruge det til noget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er der nogen der ved hvor sofabordene er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS #6 SOME SNAPS OF MY BEDROOM