ET RUM - TRE FUNKTIONER

ON THE KITCHEN TABLE

 photo 1_zps34d2d5b3.jpg photo 3_zps58c8d30b.jpg photo 6_zpsc2228f2f.jpg photo 5_zps3a0c100f.jpg photo 2_zpsdf4d4577.jpg

1: blackbird 2: pinterest 3: flodeau 4: weekdaycarnival 5: pikkuvarpunen 6: pinterest
7: pethraetc 8: weekdaycarnival 9: mydubio 10: tumblr

Jeg ved ikke, om man kan kalde styling af køkkenbordet en decideret trend. Men man har set det i stor stil på det sidste, hvor især skærebrætter er blevet en lige så vigtig pynte genstand som et funktionelt produkt. Det kan give et flot visuelt udtryk ved brug af forskellige former og nøje udvalgte materialer. Jeg er især vild med skærebrætter i naturlige materialer som træ og marmor, som fx det her fra Iittala eller det her fra House Doctor! Jeg er selv i gang med at style mit køkkenbord – og jeg skulle hilse at sige, at det altså er sværere end man lige tror (i hvert fald for mit eget vedkommende). Lige meget hvad jeg gør, ser det bare ikke så tilfældigt ud, som på ovenstående billeder. Måske trænger jeg til noget nyt lækker grej ellers er jeg bare alt for kritisk, fordi det er mig selv, der har stylet det.. hvem ved! Har I mon nogle gode ideer til styling af køkkenborde?! Eller måske en idé til noget lækkert køkkengrej, i form af det på ovenstående billeder, som jeg bare må eje?! Så kom endelig med jeres ideer :-) Og nårh ja, så I Mettes indlæg forleden med de der “wire baskets“? – det er jo så flot, på den der rigtig lækre industrielle måde, og egentlig også en genial idé til køkkenbordet, hvis man er til det! :-D

pssst! Vi har snart fødselsdag her på bloggen… jep, 1-års fødselsdag. Det er STORT, og vi glæder os. Det burde I også – og så siger jeg ikke mere! ;-)

Tatiana.

Photobucket

5 COMMENTS

 • Mette

  Hejsa, skøn blog!
  Ved du hvor man kan købe det skønne “meow” billede?
  Hilsen fra en fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette,
   Mange tak :-) Plakaten er fra: Mini and maximus, men er faktisk bange for at man ikke kan få den mere. Men google “mini and maximus meow poster” så kommer den frem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Nielsen

  Hej, fine billeder hvor er det grå og sorte tæppe fra? Mvh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er glad for en gammel slidt raadvad brødskærer med mine kogebøger i – google det evt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET RUM - TRE FUNKTIONER