STRIK PUF

SJOVE PRINTS: NEMT OG BILLIGT

 photo bc9f3522-6dbe-40a0-b4a1-53e7d99fb682_zpsb96084dd.jpg

Da jeg postede mine nye køkken-billeder på vores Instagram (homesickblog) den anden dag, viste det sig heldigvis, at det ikke kun var min kæreste og mig, der synes, at de var lidt sjove. Der var flere, som spurgte efter, hvor billederne var købt, men her er svaret heldigvis, at man NEMT kan lave dem selv. Det eneste det kræver, er en printer og nogle fotorammer. Rammerne jeg har brugt er fra IKEA og de kostede kun 19 kr. for begge to (gotta love IKEA) – find dem HER. De humoristiske “dictionary definitions” er nogle jeg har fundet på Pinterest, men jeg ved desværre ikke, hvem der står bag dem. Hvis I ved, hvor de oprindeligt kommer fra, må I endelig sige til, så vi kan give lidt credit! Jeg har set dem I mange forskellige udgaver og udvalgte så to HERFRA, som jeg synes ville passe godt til at hænge i køkkenet. Herefter kopierede jeg dem bare over i Word, tilpassede dem til rammernes størrelse og trykkede print. Easy peasy og meget billigt! :-)

Mette.

Photobucket

14 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STRIK PUF