TIP: BILLIGE HARLEKINTERN

COOL WALL DETAILS

 photo Untitled2_zps53df62e6.jpg photo Untitled4_zps44d2379f.jpg photo Untitled3_zpsf04161ba.jpg photo Untitled6_zps07e4b62a.jpg photo Untitled1_zps3494e23f.jpg photo Untitled5_zps4f43c460.jpg photo Untitled7_zps653212bb.jpgSource: Alvhem

Denne lejlighed er 56 kvadratmeter. 56 kvadratmeter fyldt med fede detaljer! Jeg elsker at se, når folk tør at lege med wallstickers, tavlemaling, tapet og lignende. Det er jo virkelig et sats, men det ser bare så fedt ud, når det lykkedes. Se lige den her gang – både væggen og døren – og tjek lige badeværelset ud, også. I like it! Vi skal selv til at have malet vores dør indvendig, og prøvede lige at overtale min kæreste, at male den med sådan noget tavlemaling, men det gik ikke lige så rent ind, som jeg håbede. Øv! :-D Men det er selvfølgelig også lidt en ulempe, når man bor til leje, som jeg, for så har man ikke helt frie tøjler med sådan noget. Men det skader jo aldrig at spørge, hvis man får en god idé! ;-) Anyways.. hvis jeg boede i den her lejlighed, så ville jeg nok male gulvene hvide eller slibe dem, så de bliver lidt mere rå i det. Det kunne se så fedt ud. Men det er jo bare min mening! Se flere billeder af lejligheden her. Hvad synes I? :-)

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Trine K

  Lejlighed fyldt med lækker inspiration, som kan laves af amatører til billige penge.

  Er også vild med døren med tavlemaling og teksten “you got mail”. Det skal jeg helt sikkert have lavet i morgen! Vores dør skal nemlig males.
  Synes også det er ret sjovt med en kemisk plakat over toilettet, og at de har et spejl i stuen over sofaen.

  Fræk indretning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville også male gulvene hvide eller lave dem mørkere. er vild med stolen og sofaen de har fra Ilva

  Kig endelig også forbi min interior blog på
  http://a-touch-of-luxe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Har du måske en idé om, hvor billedet over toilettet er fra?? Det fra det periodiske system?! Har set dem andre steder, men kan ikke finde ud af hvor de er fra :)

  Men mega fed blog i har – er helt vild med jeres DIY :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt tapet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – great wall

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det en fin lejlighed.
  Vi har også et lille badeværelse, og jeg har lige præcis leget med tanken om at turde gøre noget ved det (enten maling eller tapet).

  Og så lige et spørgsmål: Ved du hvor lænestolen er fra? Eller hvor man kan få en lignende? Vi mangler nemlig virkelig en blød og behagelig læse-stol som samtidig også er pæn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg desværre ikke, men tror du kan finde nogle lignende i de fleste møbelkæder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: BILLIGE HARLEKINTERN