GET THE LOOK #7

HOW TO STYLE: LIGHT BULB

 photo bulb4_zpsd934fbdd.jpg photo bulb5_zpse386b578.jpg photo bulb1_zps34fc6400.jpg photo bulb2_zpsecd84953.jpg photo bulb3_zpse775e58e.jpg photo bulb6_zpsd8786333.jpg

Source: Pinterest, Etsy, Fjellby, Pethraetc., Theglossiernerd, HeltenkeltBubbelsoda, PiccsyThedesignchaser

Der er egentlig ikke ret mange måder, man kan style sådan en light bulb på; den kan hænge eller ligge. Ville dog alligevel give lidt inspiration til, hvordan man kan hænge eller lægge den – og ellers er der jo bare lidt flotte billeder at se på ;-) Jeg er stor fan af light bulbs og er selv den heldige ejer af en fra NUD Collection med sort/hvid-stribet ledning (den samme som på billede 6). Jeg er ret vild med den, men gad også godt have en farvet ledning ligesom på de to første billeder. Det giver lidt lidt ekstra! Min hænger så der kommer en lille bue fra loftet – lidt ligesom på det sidste billede – men det er altså ret fint, hvis man binder en lille knude på ledningen, vikler den om fx en gren eller andet, eller måske bare lægger den på en taburet eller et bord. Hvis man gerne vil have den liggende, skal man selvfølgelig lige passe på, at den ikke bliver så varm, at den laver mærker :-)

Tatiana.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Amalie

  Hvor har du købt din? Og hvad var prisen ca? Tjekkede det lige lidt på nettet men hvis nu man ville købe det i en butik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt min i Decorate Shop i Århus, men jeg tror, at man kan få pærer og ledninger fra NUD Collection flere steder. Mener ca. jeg gav 169 kr. for pæren og 299 kr. for ledningen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er lampen fra billede 8 fra? altså den med stikket til stikkontakten? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved ikke, om det er noget bestemt mærke. Tror egentlig bare du kan tage ind til et byggemarked eller en lys-handler og så selv sammensætte en pære og en ledning/fatning – og så enten få det som på billedet der eller sammensætte som du ønsker det ;-) Tag evt. billedet med derind :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #7