HOW TO STYLE: PALLET TABLES

SOFISTIKERET INDRETNING

 photo 3-6_zps649ee941.jpg photo 2-6_zpsb3ce4d12.jpg photo 1-9_zpse5e6ca4d.jpg

En af vores absolutte yndlings butikker her i Kolding, Isoldes Hus, postede disse billeder på sin facebook-profil i går og jeg måtte bare dele dem med jer, hvis ikke I allerede har set dem. Isoldes Hus har fundet billederne fra denne blog! Jeg synes simpelthen indretningen er så skøn og bliver helt glad af at se på de farverige detaljer. Jeg er også helt vild med, at man har malet det store opbevaringsskab sort. Det gør hele indretningen lidt mere sofistikeret – og det kan vi godt lide, ik? ;-)

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

 • Skønne billeder med dejlige farver!!
  Må man mon lave en forespørgsel?? Vi står i den situation, at vi efter 1.5 års renovering af en gammel muremester villa fra 1928, snart kan flytte ind. Vi skal nu til at finde møbler, men Hold da op, hvor jeg synes det er svært at finde et fedt tvbord??
  Jeg er vild med din stil, så måske du havde nogle ideer? Min egen ide var en fed teak skænk fra Lauritz, men når kæresten stiller krav om, at der skal være åbent til dvd og den slags, så fkernbetjeningen virker, bliver det bare lidt sværere at finde noget fedt synes jeg! Kan du mon hjælpe??:)
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig må du lave en efterspørgsel :-D Det lyder som et spændende projekt i har haft gang i – og det sjove fortsætter med indretningen ;-) Men ja, det kan godt være svært at finde et fedt tv-bord. Vi vil meget gerne kigge efter nogle muligheder til dig inden for den nærmeste fremtid :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Super lækre billeder og hjem. Tak for anbefalingen af Isoldes Hus. Lækker butik . Er selv fra Kolding, og den må jeg godt nok ned og tjekke ud. Tusind tak for tippet. Glæder mig til at se, hvad du finder på mht. tv-borde,

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: PALLET TABLES