COME CLOSER

SHOES SPEAK LOUDER

 photo 3_zps586b4963.jpg photo 5_zps62185a97.jpg photo 6_zpsbbc51fae.jpg photo 1_zps99bdad7b.jpg

 Source: Pinterest, Stylizimo, ThatsSoRueSweetDisposition, Deas&MiaLekkerFris

Det er jo egentlig ikke, fordi der findes vanvittig mange måder at opbevare sine sko på, men derfor er der helt klart nogle måder at gøre det på end andre. Ved at lave det her indlæg, er det gået op for mig, hvor grimt, jeg egentlig synes, at mit eget sko stativ er. Det må jeg have gjort noget ved. Den hvide sko reol (find lignende her) på billede 2 ville passe ret godt hjem til mig, tror jeg. Men jeg synes, at alle ovenstående ideer er ret geniale på hver deres måde og det betyder jo meget, om man skal have skoene stående fremme eller gemt væk og hvilke sko det er. Hvis de skal gemmes væk, synes jeg, at det er genialt at lave nogle kasser og printe billeder dertil, så man hurtig kan se hvilke sko, der ligger deri. Akrylkasserne (find lignende her) er altså også mega fede, men de er nok ikke så praktiske eller prisvenlige, hvis man har mange sko og de skal stå fremme. Hvis man vil gøre skoene til en del af indretningen, er det til gengæld genialt med akrylkasser, simple hylder (find lignende her) eller måske en stige. Har i mon nogle gode forslag til opbevaring af sko? :-)

Tatiana.

Photobucket

5 COMMENTS

  • En skam de akrylkasser er så jävla dyre :S Synes det er en genial opbevaringsmåde, specielt for at undgå for meget støv..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det er så ærgerligt, at de er så dyre, for det ser jo så godt ud! Vi må lede efter nogle billigere alternativer ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min entre er en fordelingsgang, derfor er der ikke så meget plads til sko.
    Derfor har jeg valgt opbevare vores hverdagssko i et skoskab. I stedet står mine lidt pænere sko under mit tøjstativ, men i skrivende stund overvejer jeg meget at få en stige til dem :) Se eventuelt min entre her, det kan være det giver lidt inspiration :)
    http://seeulaterdecorator.blogspot.dk/2013/05/indretningen-af-vores-entre.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kan godt se, at der ikke er plads til den helt store opbevaring. Men det er ellers en fin entré du har fået lavet dig, selvom det er en fordelingsgang :-) Er helt vild med Kartell lampen og træ kasserne ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det er ikke altid lige let at få opbevaring og andet indretning til at gå op. Men er glad for du kan lide det :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COME CLOSER