PRETTY WARDROBES

HOW TO STYLE: PALLET TABLES

 photo 080511_legion_pallet_table_2_zps88e31ac7.jpg

Trenden med hjemmelavede møbler ud af europaller har efterhånden stået på i noget tid, og jeg er altså stadig fan! Det et en god måde et få et råt element ind i sit hjem, og samtidig har man muligheden for at sætte sit helt eget præg på det, når man laver det selv. Særligt palleborde med store hjul under ser man mange steder, og da en sød læser har efterlyst lidt inspiration til, hvordan man kan style sit pallebord, har jeg forsøgt afhjælpe det lidt med dette indlæg. De eksempler jeg har fundet frem er ret forskellige – både i forhold til stylingen, men også i forhold til hvordan bordet ser ud. Her er både udgaver, hvor man har valgt lade træet stå ubehandlet, bejdset det eller malet det hvidt – og jeg kan faktisk ikke helt bestemme mig for, hvilken model jeg bedst kan lide. Synes de er fede på hver sin måde :-)

Er der mon flere af jer, der selv har kastet sig ud i at lave et pallebord? Og hvis I har, hvordan ser det så ud?

 photo p3_zpsb329bf62.jpg photo 5127bcdc-dc45-4463-84f2-358eb920bc37_zps9f33b36e.jpg photo 4fef4415-cea5-418a-aa3d-709198e86216_zps22e5a1e2.jpg photo 0a17847a-3a7c-4949-81a3-a67e7041c5f0_zps2f466718.jpg photo p4_zps06619d0f.jpg

Source: Puutaloelämää, Trettien, Koolandkreativ, Bodie and Fou, Caisa K

Mette.

Photobucket

20 COMMENTS

  • Malene

    Jeg er selv vild med ideen. Både som palle men også som kabelrulle – Jeg har selv forsøgt mig med pallen – og er blevet super glad for den :) Kan varmt anbefales ;) – https://cdn.bloggersdelight.dk/wp-content/blogs.dir/8599/files/2013/03/IMG_0898.jpg

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej hvor ser det bare godt ud – virkelig et vellykket resultat, og et godt eksempel på hvordan man kan lave dem uden hjul! Elsker når vi må lure med på jer læseres projekter ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Qwist Svendsen

    Tusinde tak for et fint og inspirerende indlæg! Skønt når ens forespørgsler bliver mødt :-) Mange tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sandra, dejligt at høre, at du kunne bruge indlægget :-) Vi synes altid det er fedt, når vores læsere kommer med idéer til indlæg – så selv tak! ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker idéen. Har faktisk aldrig set den hvide udgave, men hvor er det lækkert.. Detråd er hermed taget imod:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt indlægget kunne inspirere! :-) Synes også at den hvidmalede version er super lækker!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

    Jeg er vild med pallebordene, både de store paller og halvpaller der kan bruges som sideborde.
    Jeg har overvejet at få nogle med hjul under og så malet dem mint blå som jeg så et sted det var virkelig flot. Ellers sort bejset/malet. Jeg så også i et gammel boligprogram hvordan de brændte paller af så de fik en brændt overflade som var virkelig flot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uha, det er jo alt sammen nogle fede forslag – synes du skal kaste dig ud i projektet!Tak for input :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg elsker simpelthen også måden den meget rustikke palle, kan give noget kant til et hvidt og simpelt rum – lækkert og inspirerende indlæg!

    Jeg skal snart flytte, og står lidt med et luksus problem.. Jeg får simpelthen et kæmpe soveværelse og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal bruge så meget plads til?! Håber virkelig i kan hjælpe :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helt enig – det må ikke blive for fint at se på det hele, og der kan sådan en rå palle virkelig give noget kant! :-)
      Haha, ja sikke et luksusproblem, der er nok mange som ville ønske de stod i din situation. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvad du har af behov, men hvis det var mig, der havde så meget plads, tror jeg at jeg ville lave en lille “kontor-afdeling” :-) Men det er selvfølgelig kun oplagt, hvis du har brug for det. Ellers kan man jo også hurtigt fylde meget plads med tøjstativer og den slags? Men igen, det er svært at sige, når jeg ikke ved hvordan rummet ser ud.. Håber du finder en god løsning :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogle fede eksempler! Måske lige bortset fra den med glaspladen – hvis du spørger mig. Glas er no-go herhjemme…
    Men ja vi har OGSÅ et “pallebord” af en art. To paller skruet sammen, men endnu uden hjul. Det står ude i haven og ligner mest bare noget, som er blevet efterladt der… affald… Så hjul skal der til! Men hvor er de billigst? Udover IKEA… Ved nogen af jer dét??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe, ja det er jo en smagssag – jeg har bare forsøgt at samle lidt forskellige idéer til, hvordan det kan gøres :-)
      Jeg har faktisk engang købt nogle billige hjul i Harald Nyborg, men det var godt nok ikke sådan nogle kæmpe store nogen, så ved ikke om de også har det – men det må være mit bedste bud på, hvor man kan finde nogle billige nogen. Silvan og lignende plejer at være ret pebrede i priserne synes jeg. Anyways, håber du finder nogle hjul, så du kan få bordet ind og stå :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også vild med disse! :)
    – Det er fedt, at man på en forholdsvis billig måde kan lave sit helt eget unikke bord som ikke findes andre steder. Jeg er fan og kunne godt finde på det! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja præcis, det er nemlig både en fed og billig løsning! Jeg synes du skal kaste dig ud i det, resultatet bliver helt sikkert godt ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville også til at høre, hvor man kan købe dem, men har allerede fået svar i de andre spørgsmål/svar. Dejligt.. Er helt vil med den lidt grove og rustikke. Super lækkert.. De kan jo laves på mange flere måder end jeg først troede:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg har også selv forsøgt mig med palleborde, bare som tv-bord, og er blevet rigtig glad for resultatet :-)

    http://kathrineriis.blogspot.dk/2013/02/im-back.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej hvor er det en god idé :-D Havde slet ikke tænkt på, at man kunne bruge bordet i den sammenhæng! Tak for input :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camila

    Hej
    Nogle fede billeder, men hvor køber man pallerne henne? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jens Larsen

    Mange flotte muligheder og resultater! Det er virkelig kun fantasien der sætter grænsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRETTY WARDROBES